2777
2789
عنوان

بنظرتون ناراحت کننده نیست

221 بازدید | 32 پست

برادرم یه شهر دیگس که 5ساعت تقریبا فاصله هست 

پدر و مادرم رو ۱۷ ماه پیش اومد دید تا الان نیومده بعد استوری گذاشتن از مشهد رفتنشون☹ 

چقدر دلم برا پدر و مادرم میسوزه برادرم رو عاشقانه دوس داشتن اما نمیاد سر بزنه 

خیلی برام عجیب 

با زن و بچش کار ندارم 

خودش چرا اینجوری شده

رفتی سفر خوش بگذره بهت ، همیشه به خوشی ،  استوری نکن لااقل بذا بگن سرت شلوغ وقت نمیکنی😶

این پیرمرد و پیر زن مگه کم گذاشتن برات😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادرت حق دارن دلتنگ باشن ولی اونام حالا خواستن یه مسافرت برن جایی که دلشون می خواد شاید بعد مدتها دارن میرن جایی نباید هر وقت تونستن مسافرتی برن اون مسافرت شهر شما باشه که

حلالم کنید و خدانگهدار   

نمیدونم والا 

شوهر منم کم می‌ره سر بزنه خودم هی بهش میگم برو خیلی وقته نرفتی هی میگه ولش کن دیگه نمیدونم چه چیزی پیش اومده اینطور شده 

پیش خودم میگم نکنه خانوادش فکر کنن من نمیذارم بره سر بزنه 😦😦

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مشکلی نبوده قبلا؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

چقدر دلم سوخت برا پدر مادرت و خودت 

۱ سال و ۵  ماه  خودش ی عمره برا ادم منتظر...

نفرین نمیکنم ولی ایشالله بچش همین رفتارو باهاش بکنه

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
۱۷ماهه. یه سالو نیمه

خیلیه خدایی . کاری به سفرشون ندارما . شاید لازم داشتن برن . ولی سه سر هم بزنن به این پدر مادر 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد