2777
2789
عنوان

چیکار کنم

54 بازدید | 9 پست

مامانم میگه میخوام ببرمت پیش یه روانشناس،مشکل داری مشکلت حل شه،گفتم نمیخوام،من نمیتونم با هیچکس حرف بزنم،با خودمم قهرم چه برسه بقیه

بعدشم روانشناسم مث بقیه که هرچی بهشون میگی پخش میکنن میره همه چیو میذاره کف دست مامانم و بقیه خانوادم،میدونم مامانمه باید باهاش راحت باشم ولی من نمیتونم دنیای خودمو با کسی تقسیم کنم،تنهاییام و تفکراتی که هیچوقت به زبونم نمیاد رو نمیخوام کسی بفهمه

بهش گوش بدم؟میدونم برم حرف نمیتونم بزنم

منم عین شمام،،اصلا هیچ وقت نمی تونم با مشاور راحت باشم ...کلا دوست ندارم کسی شخصیت منو بشناسه 

شما اگه بودین میرفتین؟حداقل واسه اینکه مامانتون خیالش راحت شه،من یه بار یه تجربه بد داشتم که هنوزم فکرش به سرم میزنه و نگرانیش بیشتر به همین خاطره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مشاور حق نداره از مسایل خصوصی شما با والدینتون صحبت کنه مگر اینکه مساله ی غیر خصوصی باشه و احساس کنه در پیشبرد شرایط درمانی شما کمک کننده است.

من خودم وقتی ۱۸ سالم بود  برای اولین بار رفتم پیش مشاور، و فکر میکنم بهترین اتفاق زندگیم بود تو اون شرایطتم..... 

شما اگه بودین میرفتین؟حداقل واسه اینکه مامانتون خیالش راحت شه،من یه بار یه تجربه بد داشتم که هنوزم ف ...

به خاطر مامانت برو ولی اصلا به مشاور نم پس نده،،جواب سوالاش رو کوتاه بده نزار ازت چیزی بفهمه

ینی نمیگه حرفامو به کسی؟برم؟

نباید بگه، حفظ اطلاعات محرمانه ی بیمار جزو شروط مشاور شدنشون هست عزیزم.

اما نکته ی خیلی مهم اینه که قبلش حتما پرس و جو کن یا سرچ کن تو اینترنت و یک فرد حاذق رو پیدا کن، مطمئن شو بر اساس مطالب علمی صحبت میکنه نه بر اساس تفکرات خودش و یا از اون بدتر ذهنیات مذهبی و عرفیات خرافات زده ی جامعه....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز