2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم .

88 بازدید | 15 پست

پدرم یه زمین خریده و گفته با هم بسازید خواهر و برادرا .

به خاطر اینکه در آینده با هم باشید و حق فروشش رو ندارید مگر اینکه دوباره بخواید با همون پول سرمایه گذاری کنید . حالا شوهرم پول گذاشته و بعدش هی میگه چرا بابات به ما هم مثل داداشت نمیده . اولش غر میزنه که خونه کثیفه و فلان .بعدش که میبینه بد گفته میگه بابات پول ساخت رو به داداشت میده باید به شما هم بده .دلمو خون کردن به خدا . نمیدونم چیکار کنم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز روزه بودم . رفت بیرون .گفتم خونه رو تمیز کنم .بعد بچه ها از این ور میرفتن و من تمیز میکردم خلاصه دو تا اتاقها رو تمیز کردم اما حال موند بعد ناهار .ناهار رفتیم بابام صحبت کرد و گفت امیدوارم سر مال با هم دعوا نکنید به شوخی .اومدیم دیدم بهانه گرفته .منم گریم گرفت . میگه اینجا کثیفه اونجا این جور و اون‌جور .گفتم فکر کردم الان بیام میخوای کمکم کنی .گفت شما زبون ندارید .من به نفعتون دارم حرف میزنم 

تامین مسکن جزء نفقه زن است که وظیفه شوهره نه بابای زن. 

این مسکن خودمون نیست .ما خونه داریم ولی بابام یه ملک داده که با هم مشارکتی بسازیم تا در آینده به هم وصل باشیم و بهانه باشه برای رفت و آمد و دیدارمون . 

پر توقع و قدر نشناسه 

بخدا خواهراش انقدر پررو هستن به پدرشوهرم گفتن چرا هر چی داری دادی به داداش که این طوری نیستا . بعد پول گرفتن و خوردن و شوهرم همش حرص می‌خورد.  

حالا الان شوهرم به من میگه باید مال پدرتون رو بگیرید . 

این مسکن خودمون نیست .ما خونه داریم ولی بابام یه ملک داده که با هم مشارکتی بسازیم تا در آینده به هم ...

مطمئن باش بعد از اتمام ساختمان همگی میفروشن . چون قطعا حوصله همسایگی را نخواهید داشت بخاطر حرف و حدیث های همجواری. و دخالت در امور همدیگر . فرمول دوری و دوستی برای وصل شدن بهتر جواب میده

کسی نظر دیگه ای نداره .چه جوری بنشینم سر جاش .

انگار نقطه ضعفه منو فهمیده که تا میگه خونه کثیفه من ناراحت میشم و شروع میکنه به گفتن حرفاش . از این به بعد تمیز نمیکنم .این‌کار رو کنم خوبه .آخه خونه بچه دار نمیشه که همیشه برق بزنه .غذاشون که باید همیشه تازه باشه 

مطمئن باش بعد از اتمام ساختمان همگی میفروشن . چون قطعا حوصله همسایگی را نخواهید داشت بخاطر حرف و حدی ...

نه متوجه نشدید .ما قرار نیست اونجا بشینین برای سرمایه گذاریه بیشتر . 

می‌سازیم و بعد اگر خواستیم میدیم اجاره یا نه می‌فروشیم دوباره سرمایه گذاری .کلا برای آینده بچه هامون هست

اصلا شریکی نساز. روابطتون خراب میشه. بابات کاملاً اشتباه می‌کنه . اینجوری شوهرتم باهات درگیر میشه.&n ...

اره خودش گفت امیدوارم پول باعث خرابی رابطتتون نشه .

بابای من خیلی لارجه و فکر میکنه همه مثل خودش هستن .دامادش تازه داره چهره‌اش رو نشون میده آخه همش میگه آخرت و این حرفا آدم باورش میشه .

اره خودش گفت امیدوارم پول باعث خرابی رابطتتون نشه . بابای من خیلی لارجه و فکر میکنه همه مثل خودش هس ...

نه فقط شوهرت بلکه بقیه هم درگیر میشن. سر رفتن سر ساختمون وحشتناک درگیری میشه. از پدرت بخواه بیخیال بشه. این کار فقط باعث جدایی تون میشه

نه فقط شوهرت بلکه بقیه هم درگیر میشن. سر رفتن سر ساختمون وحشتناک درگیری میشه. از پدرت بخواه بیخیال ب ...

اون که گذاشته در اختیار خودمون .یعنی من اگر نمیخواستم قبول نمیکردم و داداش و خواهرم با هم بودن .منم قبول نمیکردم چون شوهرم رو می‌شناختم که چقدر پول دوسته و میخواد سر هر بار پول دادن اذیتم کنه .اما گفتم بعدا اینجا پیشرفت میکنه و باز میزنه تو سرم که اونا پول گذاشتن و پدرت به تو نداد یا کمکت نکرد یا تو عرضه نداشتی و هزار تا حرف دیکه. بازم گفتم نه اما خودش گفت باشه پول بداریم برای بچه هامون . 

حالا هنوز شروع نشده پدرم رو درآورده .