2777
2789

سلام عزیزم اگر انسان واقعا ایمان به خدا داشته باشه اما اگر نمیاره 

وقنثتی خدا میگه از ترس فقر بچه هاتون رو نکشید چراکه روزی شما و بچه هاتون رو من میدم حالا اون پدر ومادر که میگن بچه بیاریم روزیش چی ؟عقل ندارن که مگه روزی خودشون رو کی داره میده تا حساب دو دوتا چهارتای دنیاییمون باشه ایمان هم نباشه بله ولی اتفاقا خداوند فرموده الذین یومنون بالغیب اینجا میزان اعتماد و ایمان انسان شناخته میشه که چقدر به نیروی خدا اعتقاد داری که متاسفانه اکثرهم لا یعقلون اکثرهم لایومنون و.... هستند وهرچه بگويي نرود در سنگ میخ آهنین صم بکم عیون فهم لایعقلون

اما تجربه خودم من ۴فرزند دارم و ازنظر شغلی درآمدشون از یه کارگر کمتر ولی لحظه ایی برای آوردن بچه تردید نکردم قناعت بزرگترین سرمایه هست اسراف نکردن خیلی مهمه 

امام علی ع می‌فرماید بزرگترین ثروت قانع بودن است

و همین تفکر رو به بچه هام هم آموزش دادم اونهم قانع بار اومدن یادشون دادم دنیا دار تضاد است آدمی در دنیا قرار نیست به همه خواسته هاش برسه 

ولی یا این اوصاف خداوند رزق وروزی مارو از لایحتسب می‌فرستد ومن اصلا متوجه تغییر یک فرزند ویا ۴ فرزند نمیشم 

در رزق و روزی هیچ وقت هم حساب کتاب نمیکنم بود خرج میکنم نبود خوب نمیخرم 

حضرت زهرا در فقر ۵ فرزندشون رو نیز باردار بودن عالم فدای این بانو که ایشون الگوی ما هستند 

در ضمن من فقط دوتا سونو رفتم برای بچه ها اکثرا هم سعی می‌کردم دکترهام رو درمانگاه‌های  تامین اجتماعی برم زایمان‌های هم بیمارستان‌های دولتی خداروشکر خداوند همیشه کمک بنده هاش هست وقتی دعا واعتماد وتوکل به ذات بی نهایت خدا باشد همه چی عالیه وگرنه یک نفر پارسال بهترین بیمارستان خصوصی تهران با تحقیق زیر نظر بهترین دکتر از دنیا رفت

اما در این زمانه جهاد خانمها مطيع ولی فقیه بودن است اینجا نشان میده که چقدر مطيع امام زمان ع هستیم پس فرزند بیاورید و هدیه کنید به امام زمان ع و بگید سرباز خودتون و تربیتش  هم با خودتون 

بچه بیارید وهیچ ترسی از رزق بچه نداشته باشید بعد بیایید بگید همینجا که چقدر تاثیر داشته براتون در حتی رزق خودتون صد درصد رزق شما نیز بهتر خواهد شد 

موفق باشید شبتون بخیر

سلام عزیزم اگر انسان واقعا ایمان به خدا داشته باشه اما اگر نمیاره وقنثتی خدا میگه از ترس فقر بچه هات ...

احسنت بهت خواهر احسنت ،خدا خودتو بچه هاتو حفظ کنه و نسبت رو با برکت قرار بده 

کلی عشق نثار این عقاید زیبا و بهشتی ات♥️

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.