مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا این یکی از اصول مشاورهست که وقتی خود مشاور نیاز به دریافت مشاوره داره، خوددرمانی ممنوعه
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
من مشاور حرفه ای میشناسم هر روز دعوا داشتن آخرشم جدا شدن اونم با سه تا بچه
گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!