2777
2789
عنوان

اگه کسی شوهرش مشاور باشه

448 بازدید | 25 پست

بعد برای حل مشکلات باید چیکار کنن؟ 

چون اینجا دیدم میگن کتاب بخون برو پیش مشاور 

اگه شوهرش مشاور باشه و خودشم کتاب خونده باشه

راهکار چیه؟ 

برن پیشه یه مشاوره دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برن پیش مشاور دیگه‌ای

اتفاقا این یکی از اصول مشاوره‌ست که وقتی خود مشاور نیاز به دریافت مشاوره داره، خوددرمانی ممنوعه‌

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
یه مشاور دیگه عزیز

مثل اینکه شوهره مکانیک باشه قبول میکنه بره پیش یه مکانیک دیگه نه... مردا اینجورین خودشونو عقل کل میدونن

اگرم برن میرن پیش اساتید آقاهه یا دوستاش

من مشاور حرفه ای میشناسم هر روز دعوا داشتن آخرشم جدا شدن اونم با سه تا بچه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

عزیزم من خودم ارشد مشاوره دارم میخونم برای مشکلاتم با شوهرم میریم یه مشاوره دیگ.

اصلا از اصول اخلاقی شغل ما اینه که بریم یه نفر دیگ برای مشکلاتمون 

اگ شوهر شما یه مساور خوب باشه این جز بدیهیاته که بره پیش کسی دیگ

معمولا مشاورا خودشون به علمشون عمل نمیکنن

آره یکی از استادای دانشگاهمون... آدم خوبیم بودا 

دفتر مشاوره داره 

تو یکی از جلسات مشاوره ش با یه دختر همسن بچه ش تیکو تاک زده و الان ب عنوان زن دوم گرفتنش 😑

مثل اینکه شوهره مکانیک باشه قبول میکنه بره پیش یه مکانیک دیگه نه... مردا اینجورین خودشونو عقل کل مید ...

مشکلی کذباعاش داری و بگو بهش اون جوابی ک بهت میده بگو کتابشو معرفی کنه بهت با دلیل و منبع بخواه ازش بذارش تو منگنه 

شایدم عزیزم حق داره و شما اشتباه کنی ی موقع 

شرمنده ناراحت نشو کلی گفتم

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
تازه خانومشم باردار بود آقاهه حدود 40وخورده سال سنشه خانومش 30وخورده با یه دختر 21ساله ازدواج کرد! ...

تاسف

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.