2777
2789
عنوان

من عقدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 64 پست
دوران دوستی چیکار میکردی همون کمتر برو کمتر ز بزن هرچی بی تفاوت باشی بیشتر سراغت میگیرن

خب اون دوران اون نازمو میکشید منم ناز میکردم

الان فرق کرده شرایط

میشه یکم بیشتر بگی برام

چجور دور شم؟ تو پیام دادن یا همو دیدن؟ یعنی از هفته ای یه بارم کمتر بشه😣 کجا باید رای بدم عزی ...

نگا عزیزم مثلا کمتر پیگیر باش من خودمم الان از وقتی زیاد دورشم کمتر میاد سمتم که بهم ابراز علاقه کنه خیلی سخته تصمیم گرفتم کمتر زنگ بزنم و پیام تا اون بیاد

یا وقتی میاد یکم ابراز علاقمو کم کنم تا اون بیشتر کنه یا حداقل بپرسه دلیل رو تا بگم

ولی هیچوقت زیاده روی نکن یا اصلا به دعوا نکشون

شرمنده عزیزم تو ادان بابا این لینکارو اگ تونستی باز کن بهم رای بده

این اولی

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=651932

اینم دوم

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=652444

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تو رو خدا واسه تاپیک آخرم گزارش بزنید 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

ببین وارد زندگی واقعی شدین زندگی واقعی همینه!هیجانای اولش فروکش کرده خب طبیعیه زن و.مرد هم طبیعتشون روحیشون فرق داره از طرفیم الان فکرش اینه که زودتر بتونه جور کنه برید سرخونه زندگیتون مردا اکثرا از اینکه توی عقد بمونن بدشون میاد و احساس ضعف میکنن که نتونستن پول جور کنن بنظرم اگرم خواستی نری مثلا سردردی دل دردی چیزی رو بهونه کن همینجوری الکی.نگی نمیام !ببین اونموقع خودش میاد پیشت مطمئنم 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نمیدونم یه جای کارمون ایراد داره یا طبیعیه ولی همه اینجورین کم کم جلو میریم مثل اوایل نمیمونه

این قانون طبیعت هست 

باید بفهمیم عادی شدیم یا فکر می کنه عادی هستیم 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
ببین وارد زندگی واقعی شدین زندگی واقعی همینه!هیجانای اولش فروکش کرده خب طبیعیه زن و.مرد هم طبیعتشون ...

کلا زبون ریختن بلد نیست شده بگم حالم خوب نیست ولی جوابش این بوده: بیام ببرمت دکتر یا میگه دعا میکنم زود خوب بشی:/

نگران نباش چیزی نیست  یبار تو حالت خوشی بهش بگو دوست داری علاوه بر انجام کاراش ، از زبونشم بش ...

گفتم چند دفعه

تا چند روزی یادش هست و تغییر میکنه

اما دوباره فراموش میکنه :/