2777
2789

سلام عزیزم اول اینکه اگه برات اگه مقدور هست تاحد امکان سعی کن بری دکتر چون گوش حلق و بینی همش به هم مربوطه.. اگه شرایط برات جور نیس ما پیاز داغ میکنیم روی بخاری میذاریم روش. انشالله که زود خوب شی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اول اینکه اگه برات اگه مقدور هست تاحد امکان سعی کن بری دکتر چون گوش حلق و بینی همش به هم ...

دكتر ك بايد برم اما ديگه خيلي اذيت بودم دكتر تا وقت بگيرم و تا وقت خودمو همسرم و اكي كنم ك بريم يكم طول ميكشه اما بايد برم و اين پيازم خوندم اتفاقا ميخوام فردا انجام بدم ؛ من مشكل سينوزيت دارم هر وقت از حموم ميام داغون ميشم امشبم واس همين خيلي اذيت شدم كلا پاييز و زمستون وضعيت من همينه هميشه گوش دردم 🥺

دكتر ك بايد برم اما ديگه خيلي اذيت بودم دكتر تا وقت بگيرم و تا وقت خودمو همسرم و اكي كنم ك بريم يكم ...

آخی عزیزم چه سخت میفهممتون، حتما پیاز امتحان کن روشش تو اینترنت زده، خوب میشی، برای سینوزیت هم تندتند بخور بده، گاهی اوقات هم ویکس استشمام کن