2821
2789

كلا ازدواج يعني دو چيز .يعني اول اگر دختر با رضايت قلبي گفت بله اونوقت وارد مرحله ي دوم ميشيم كه رضايت پدره . درستش اينه كه رضايت پدر نبايد مرحله اول باشه . رضايت پدر بايد بعد از انتخاب دختر باشه . اگر دختر به سن بلوغ رسيده باشه و خودش دلش بخواد ازدواج كنه و عاشق پسري باشه و پدر اون دختر هم راضي باشه به نظرتون اين ازدواج چه ايرادي داره ؟ اصلا بگو اين دختر 12 سالش باشه . وقتي خود دختر با رضايت قلبي ميگه بله . و پدرش هم با عقل كامل داره ميگه بله . پس بقيه اين وسط چي كاره ن ؟ خدا هم كه بهشون اين اجازه رو داده . پس ايرادش كجاست ؟ اصلا شما بگو اين دختر مثل قصه ي ديو و دلبر عاشق يه ديو ترسناك شده . وقتي خودش اين ديو رو دوست داره يعني هيچ مشكلي نيست . اگر هم بگي بچه س عقلش نميرسه كه اينجا ديگه پدرش مسئوله . چون پدرش كه عقل داره . اين چيزها فقط به پدر اين دختر مربوطه . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

كلا ازدواج يعني دو چيز .يعني اول اگر دختر با رضايت قلبي گفت بله اونوقت وارد مرحله ي دوم ميشيم كه رضا ...

من دقیقا از اینکه بابام رضایت نده یا بخاد سنگ بندازه میترسم اونا هی میخان بیان هی نمیشه

اگه برعکس باشه و تو خونه باباش جز زجر و سختی چیزی نکشیده باشه چی؟اون موقه بهتر نیس بره؟

اگر شرایط خانواده خوب نیست و اسایش و رفاه نداره در اینصورت ازدواج می‌تونه گزینه باشه البته اگر نتونه به تنهایی تلاش کنه برای زندگی بهتر (دانشگاه بره، شغل خوب داشته باشه، مستقل بشه) 

اگر آدم هدف داشتن و تلاش نباشه ازدواج یه راه حله ولی به شرطی که گیر یکی مثل خانواده خودش یا بدتر نیفته اونوقت از چاله دربیاد تو چاه بیفته میشه

قوانین کشور ما هم تماما ضد زن، اگر شوهر هم خوب نباشه و خانواده هم حامی نباشن خیلی جهنمه زندگی 

اگر شرایط خانواده خوب نیست و اسایش و رفاه نداره در اینصورت ازدواج می‌تونه گزینه باشه البته اگر نتونه ...

من واقعا شرایط خولی توی خونه پدرم ندارم

اینم میدونم باز از هرجا برام بهتره 

ولی ما دوساله باهمیم و حالا ک همه چی داره درست میشه بابام سن منو بهونه کرده میگه ک کمه و این حرفا 

من دقیقا از اینکه بابام رضایت نده یا بخاد سنگ بندازه میترسم اونا هی میخان بیان هی نمیشه

خب حكمت خدا هميشه كامله . شما داري با احساست انتخاب ميكني . پدر شما داره با عقلش انتخاب ميكنه . احساس و عقل بدون هم خيلي ناقص و ترسناك هستند و با هم خيلي كامل و زيبا هستند . احساس از تو عقل از پدرت . اين دو مكمل هم هستند . مطمئن باش اگر پدرت بگه نه بعدا خودت به خاطر همين كار از پدرت تشكر ميكني . اما ممكنه الآن علت مخالفتش رو درك نكني . خدا اينجوري خواسته . پس حتما اين تركيب كار خودش رو به درستي انجام ميده . تركيب احساس تو عقل پدرت . اگر تو راضي هستي از اين به بعد همه چيز رو اول به خدا بسپار و بعدا به پدرت . هر اتفاقي هم افتاد راضي باش . حتي اگر پدرت گفت نه از ته قلبت راضي باش و ازش تشكر كن . توكل كن به خدا كه پدرت هر چي به صلاحته بگه . وقتي به خدا توكل ميكني مثل اينه كه رفتي به دادگاه و خدا وكيل توئه و تو موكل خدا هستي . نترس . اين وكيل به كار خودش وارده . تو بهش اطمينان داشته باش . اما وظيفه ي خودت هم درست انجام بده . 

خب حكمت خدا هميشه كامله . شما داري با احساست انتخاب ميكني . پدر شما داره با عقلش انتخاب ميكنه . احسا ...

حرفتن خیلی قشنگه ها 

ولی یه سوال از ته دل جواب بدین 

من اسم عشق و نمیارم چون خیلیا اعتقادی ندارن بهش 

شما تاحالا یکیو از ته دل دوست داشتی ک حس کنی کل وجودته؟ ک درک کنید من چی میگیم😅

سلام عزیزم من دیدم تواون تاپیکه جنسیت بچه روحدس میزنی کنجکاوشدم برامنم حدس بزنی😅خودم بچه اولم شوهرم بچه هفتم بچه اول مادرشوهرمم دختره بچه اول خودمم دختره دومیوباردارم لطف میکنی بگی 😘

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

دوست گل ونازنینم سلام

فکرکنم شماجای دخترم باشی. من ۴۰سالمه.

کاش دخترمودبی مثل شمادخترمن بود...باادب وباصبرجواب میدی.آفرین به شما...

البته که دخترپسرهردونورچشمانندهردوقلب وروحندودرهردوجنس صالح وغیرصالح هست اما

بااجازه من هم مطلبی بگم.

دوست عزیزی داشتم سه برادرداشت خودش تک دختر.

خداراشکرفرزندان صالح وسالم. موضوع جالبی تعریف می کرد.

می گفت برادرانم درسخوان وصالحند اماوقتی به خانه می رسندبوی تندعرق مادرم راکلافه می کند.

کفششان راکه درمی آورندمادرم فریادمی کشدزودحمام کنید.

وسایلشان راهرگوشه پهن می کنندجوراب راگوشه یی می اندازند.

حتی دراعیاددوست ندارم ببوسمشان ریش تنک تنک درآمده وصورتشان پرجوش است وبه بهداشت شان نمی رسند.

غده تعریق درمردان بزرگ است وعرق بدن زیاد...

برادرم قدش کوتاه بودبه توصیه مادرم گوش ندادورزش نکردالان قدش۱۶۵است قدمن که دخترم۱۷۸....

بددهنی می کنندموقع فوتبال به هم توهین می کنندو...

اینهارانگفتم بگم این افرادباارزش نیستند...چرااتفاقا تاجایی شنیدم چندتایی ازدواج کردندوخوشبخت هم شدند.

خواستم بگم دیدن قدوبالای فرزندآدم درهرشکل چه دختر چه پسرزیباست.

مثلاشمابانویی...زیبایی کمترداری؟ پس چراخداوندپوشش رابه زنان توصیه کرده؟

همه نقاشی خداوندهستیم وهمه زیباییم.

امامازنیم.اگرخودزنی کنیم، اگربه جنس خودمان احترام نگذاریم همسرمان پسرمان برادرمان تحت تاثیرماقرارمی گیرندآنهاهم مارامحترم نمی بینند.

ببین نازنینم

به سئوالم پاسخ بده چرادکترسمیعی دکترقریب دکتر...بسیاری فرهیخته هاانقدردختردوست دارند؟قبول دارم دخترهای توانمندی هم دارنداماچطورتوانمند شدند؟اینهاعااااشق پسرهاشون هستندامانبض اجتماع رادردست دارندمی داننداجتماع مانیازبه خودباوری زنان دارد.اگرزن رادراجتماع بالانبرندجایگاه زن روزبه روز ضعیف می شود.

شمادوست داری جزو چه گروهی باشی؟

ماجرای خفاش شب رادرنت سرچ کن. مزاحمت های خیابانی رابه با بیاردرموردقوانین ناعادلانه تحقیق کن.

ده سال بعدماچگونه ست؟چرازنان وکیل توانمند درحالیکه عاشق پسرهاشون هستندانقدربرای احقاق حقوق من وشماتلاش می کنند؟ماچه کردیم؟

دوستی می گفت دامادم سه دختردوست داردخودش راجلوی شومینه تصورمی کندیکی قهوه می آوردیکی ژاکت روی شانه اش می اندازدیکی حافظ می خواند.

عزیزم برات آرزومی کنم حتمااااااول فارغ التحصیل بشی. دکترابگیری بعدخدایک یادوفرزندیا...هرجورخیرت هیت بهت بده. دخترهم بودببینش کیف کن اماماشاء الله راحتمابگو      

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز