2821
2789
چرا من اصلا نمی تونم به ازدواج فکر کنم مثلا رو یکی کراش میزنم بعدش اصلا نمی تونم تصور ازدواج کنم با ...

معلومه عاقلی! کاش منم تو مجردی مث تو فکر میکردم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا من اصلا نمی تونم به ازدواج فکر کنم مثلا رو یکی کراش میزنم بعدش اصلا نمی تونم تصور ازدواج کنم با ...

محاله دختر باشی و یکی و بخوای و آینده رو باهاش تصور نکنی

محاله دختر باشی و یکی و بخوای و آینده رو باهاش تصور نکنی

😐😐😐😐دخترم دوس پسرم ی چندتایی داشتم ولی اصلا نمی تونم واسه ازدواج فکر کنم

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی
معلومه عاقلی! کاش منم تو مجردی مث تو فکر میکردم

چی میدونم والله وقتی به مامانم میگم ازدواج نمی خوام کنم همش میگه من ارزو دارم جهزیتو از فلان جا بگیرمو ی لحظه میخوام تصکر کنم نمیشه

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی
منظرم اینه ک از نظر سن خودت مثلا کسی ک ۱۵ سالشه شاید بتونه زندگی کنه ولی کسی ک ۲۲ سالشه نتونه بهش می ...

آره درسته

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
واقعا دوسشون داشتی؟

عاشق یکی شون بودم دیوونه وار ولی بازم هیچ وقت از ازدواج اینا حرف نمی زدیم 

عاشق یکی شون بودم دیوونه وار ولی بازم هیچ وقت از ازدواج اینا حرف نمی زدیم 

خب ببین شما یکیتون نخواستید و فک کنم اون بوده 

دعا کن ما بهم برسیم اگه بابام راضی شه🥺

منظرم اینه ک از نظر سن خودت مثلا کسی ک ۱۵ سالشه شاید بتونه زندگی کنه ولی کسی ک ۲۲ سالشه نتونه بهش می ...

بله اینکه یه انسان ١۶ ساله عاقل تر از یک فرد ٣٠ ساله باشه امکان داره

ولی برای ازدواج فرق میکنه

چون انسان ها در حال رشد هستن یک نفر آدم رو پیدا نمیکنی که بگه وقتی ١۵ یا ١٨ سالش بود به اندازه همون ٢۵ سالگیش میفهمید و عاقل بود 

همه‌ی انسان ها بدون استثنا وقتی سنشون بالا می‌ره و مثلا ٢۵ رو رد میکنند به کار ها، افکار، تصمیمات و نظرات ١٧ یا ١٨ سالگیشون میخندن 

اگر هم نخندن بالاخره دیدگاهشون به زندگی مطمئنا برابر با اون موقع نیست 

به فرض که شخص ١۶ ساله خیلی هم عاقله مطمئن باش همون شخص ١۶ ساله عاقل هم به ٢۵ برسه مطمئنا رشد کرده و کلی دیدگاه ها و نظراتش عوض شده 

آدمیزاد در حال رشده و نوجوانی هم سن هیجانات زودگذر و احساسات عجیب غریب و قاطی پاتی شدن هورمون ها و ایناست حیفه تو اون سن به جای تجربه محبت مامان بابا و دختر خونه بودن حجم عظیم مسئ‌لیت های زندگی زناشویی یهو بر دوشش بیفته، حیفه 

بله اینکه یه انسان ١۶ ساله عاقل تر از یک فرد ٣٠ ساله باشه امکان داره ولی برای ازدواج فرق میکنه چون ...

اگه برعکس باشه و تو خونه باباش جز زجر و سختی چیزی نکشیده باشه چی؟اون موقه بهتر نیس بره؟

خب ببین شما یکیتون نخواستید و فک کنم اون بوده  دعا کن ما بهم برسیم اگه بابام راضی شه🥺

واسه دعا من هیچ اتفاقی نمی افته خودت بگو هرچی به سلاحمه همون اتفاق بی افته 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز