2777
2789
عنوان

نگام افتاد.....

104 بازدید | 0 پست

نگام افتاد چنباربه صورتت انگاردل من اروم میشد با ریز نگاهت هربارآرزوم این بود فقط یه بار دیگه ببینمتانگار خدا خواسته که من چشمای تورو ببینم هیآروم میکنی حال بد منو میدونی تو تکی آروم جون منچشام خیره به چشای تو میشهعاشقت میشم تو نگات درمون منخودت میدونی انقده میخوامتهیچکی ندیدم رو دست من بخوادتزدم رو دست عاشقای شهراروم جون من قلب من فدات هیآروم میکنی حال بد منو میدونی تو تکی آروم جون منچشام خیره به چشای تو میشهعاشقت میشم تو نگات درمون منخودت میدونی انقده میخوامتهیچکی ندیدم رو دست من بخوادتزدم رو دست عاشقای شهراروم جون من قلب من فدات هیبارون میزنه روی گونتهر قطرش یه بهونسکه مارو به سمت هم کشیده فکر کنیم عاشقونسولی این حس من نیس که بگم آره عاشقتمآخه من دلی میخوامت خودتم اینو میدونی منهمه جوره پای دلتموصله دل توام به مناینو بدون برات میمیرمنه برای همه که نهفقط برا تویی که وسط قلبم قفلو زدی به منعشق من تکی تو برامبمونی همیشه برای منآروم میکنی حال بد منو میدونی تو تکی آروم جون منچشام خیره به چشای تو میشهعاشقت میشم تو نگات درمون منخودت میدونی انقده میخوامتهیچکی ندیدم رو دست من بخوادتزدم رو دست عاشقای شهراروم جون من قلب من فدات هیآروم میکنی حال بد منو میدونی تو تکی آروم جون منچشام خیره به چشای تو میشهعاشقت میشم تو نگات درمون منخودت میدونی انقده میخوامتهیچکی ندیدم رو دست من بخوادتزدم رو دست عاشقای شهراروم جون من قلب من فدات هیآروم میکنی حال بد منو میدونی تو تکی آروم جون منچشام خیره به چشای تو میشهعاشقت میشم تو نگات درمون منخودت میدونی انقده میخوامتهیچکی ندیدم رو دست من بخوادتزدم رو دست عاشقای شهراروم جون من قلب من فدات هی

💔💔💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔😔😔

goftino.com/c/Xprpt9   ♕ ಥ‿ಥ ♕