2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

182 بازدید | 40 پست

خانوما من پسرم ۳۱ روزشه،خیلی میخوره و فقط استفراغ میکنه ینی هر نوزادی که ۲ ساعت یبار شیر میخوره پسر من هر ساعت ۳ شیشه شیر میخوره و نسبت به بقیه نوزادا بالا میاره دلیلش چیه به نظرتون؟

تو نت زدم نوشت احتمالا رفلاکس پنهان داره،اون چیه دیگه😔

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس زیاد میخوره معده اش پس میزنه.چیزی نیست کمتر شیر بده.شایدم شیراز قوت ندارن.چیزعای مقوی بخور شیر ت غنی شده بچه آت سیر بشه لازم نباشه زیاد از ظرفیت معده اش بخوره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
هر ساعت ۳ تا شیشه شیر؟؟؟؟ بچه منم هر ساعت بیدار باشع میخوره ولی سه تا شیشه شیر نه 

این خیلی میخوره دیگه هرساعت ۳ شیشه شیر،اصولا باید هر ۲ ساعت بخوره

دکتر بهم گفت یک ربع از یک سینت ، یک ربع هم از سینه دیگت بده 

اگه دیدی سیر نشد ، سی سیسی شیرخشک بده 

منم بیشتر اینکارو میکنم 

ولی کار داشته باشم و نتونم خودم شیر بدم 

بهش ۶۰ سی سی میدم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

ببین من بچم اینحوری بود تا نزدیک دوماه هنه گفتن رفلاکسه ای آر دادم بعد کاشف به عنل اومد عفونت داشت بستری شد رفلاکسشم رفت ۳ ساعت لچه من ه  ۳۰ دقیفه شیر می خواست بچه تند تند شیر بده جون بگیره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چند سیسی هر ساعت میخوره؟

هربار آبش روی ۳۰ هست و یه پیمانه شیر..

ینی هر ساعت ۹۰ سی سی آبشه و ۳ پیمانه شیرخشک

اولا خیلی زیاد داری بهش شیر میدی کنم بودم بالا می‌آوردم معده ش داغون میشه حتما هم. ببر دکتر 

خب خیلی گرسنش میشه جیغ میزنه

هربار آبش روی ۳۰ هست و یه پیمانه شیر.. ینی هر ساعت ۹۰ سی سی آبشه و ۳ پیمانه شیرخشک

منم بیدار باشه هر ساعت ۶۰ تا میخوره 

چرا شیر خودتم نمیدی؟؟؟؟

راستی اروغشو قشنگ میری هر بار؟؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️