2777
2789

من پلکسزکارم ..اره بینی گوشتی رو جمع میکنه .چربی درمیاره‌..پیش کی میخای انجام بدس

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

حواست باشه هااا جاش لک نشه

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشت داره من زنگ زدم خواستم وقت بگیرم ۳ تا کلینیک بهم گفتن همشون جز عمل دائمی نیس آنزیم و پلاسما و همش نهایتا تا ی ساله تازه گف بینی گوشتی باشه بسته به بافتش اونم ممکنه برگرده

چجوری .اونا باید مراقب باشن

دستگاه زیاد گرم نباشه.زیاد نمونه.بعدش اب نزنی پماد زینک بزنی بعد ترمیم کننده ..گرمانبینی...پیش کی میری ارایشگاه؟

دستگاه زیاد گرم نباشه.زیاد نمونه.بعدش اب نزنی پماد زینک بزنی بعد ترمیم کننده ..گرمانبینی...پیش کی می ...

ممنون.عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستم میشه دقیقا بمن بگید ک چیکار میکنید؟؟؟

ی دستگاهه عزیزم بااون اشعه وارد پوست میشه ..باعث چربیسوزی میشه برا بینی گوشتی

سلام عزیزم من خودم پلکسر انجام میدم

۳جلسه ماهی یبار باید انجام بدی برای بینی های گوشتی واقعا تاثیر داره خییلی کوچیک میشه ولی اگر ۲۰الی۲۵کیلو چاق بشی برگشت داره

بعدش تا۳روز نباید اب بزنی به صورتت

زخماتو نباید بکنی باید تا۳روز پماد زینک اکساید و آچشمی استفاده کنی بعداز۳روز میری حمام ولی نباید روی بینی تو لیف بزنی یا بخارونی بعدش کرم ترمیم کننده استفاده کنی تا لکها پاک بشن

نفس جون بینیم ززاد گوشتی نیس ولی نوکش خیلی ضایعس میتونم امتحان کنم؟عوارض جدی نداره

ن عوارض نداره عزیزم..ولی بهم بکو پیش کی انجام میدی ارایشگاهه؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792