2777
2789

امسال آخرین شانسم برای قبولی فرهنگیان هست اما هیچ تلاشی نمیکنم براش و نیاز دارم ب این کار

خسته شدم از خودم 

آدم آنقدر بی اداره آخه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیندت دست خودته اگ دوس داری بیکار بشی نخون دیه ولی اگ ایدنت برات مهمه پس بخون میدونم خوندن سخته خسته کنندس ولی تو میتونی سختیش هم چند مدته بعدش اون خوشحالیه فرهنگیان تمام خستگیتو در میکنه تو یکم سختی میکشی برای همیشه 

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 

ببین میخوای بدبخت نشی فردا واسه دو قرون دستاتو جلو هرکسی دراز نکنی این وامونده گوشی و بنداز دور بچسب به درست من آرزوم بود یه شغل دولتی داشته باشم پس ول کن این وامونده نینیسایت و گوشی و اینترنتو. من جای خواهر بزرگترت. 

من خودم چند وقت بود افت داشتم یه راهیو امتحان کردم جواب داد

یه چک لیست برای خودتت درست کن شب قبل (حتما از شب قبل) برنامتو بنویس که قراره چکار کنی و یه هدف روز هم بنویس مثلا اینکه n ساعت مطالعه کنی یا چه ساعتی بیدار شی

گوشیتو که میزاری رو زنگ چک لیستتو بزار رو گوشیت نگیری بخوابی یادت باشه 

بعد هرشب دوباره قبل خواب بیا نقاط قوت و ضعف روزتو بنویس و سعی کن توی روز های بعد درستش کنی

یه کار دیگم ک من کردم یه کارت چالش ۴۰ روزه صب زود بیدار شدن برای خودم گذاشتم (یه جایزه هم بزار برای هر روزش بستنی ، فیلم ، اهنگ هرچی)

بعد هر موقع بیدار میشم اون کارت چالشمم جلو چشمه که دوباره نگیرم بخوابم

آن‌کس که اسب داشت غبارش فرونشست 

یه متنی بود که خیلی خوب بود من هرچی که یاد گرفتمو بهت میگم که شاید یه کمکی بهت شد💓

میتونی وقتتی بعد از ۵ سال یک دوست قدیمیتو دیدی ققتی ازتت پرسید این مدت چیکارا کردی میتونی بگی ،یکم استوریای ملتو نگا کردم اینستاو باالا پایین کردم، یاهم میتونی بگی رو اهدافم تمرکز کردم و الان موفققم وحالا فلان  فلانو کار!

انتخاب باخودته دیگه خودت میتونی خودتو خوشبخت یا بدبخت کنی

یه دختر مستقلی که پدرمادرش بهش افتخار کنن

هرکاری که لازمه برای حال خوبت کن صبحها سروقت بیدار شو اول کاری زیاد فشار نیار هرچی که حالتو خوب میکنه بخور اهدافتو بنویس تایم بندی کن برنامه ریزی  کن تا ان شاالله با توکل نتیجشو میبینی 🎖

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون