2777
2789
عنوان

بی بی چک

148 بازدید | 19 پست

خانما  امروز بی بی چکم یه خط خیلی محو انداخته  جوری ک نور بندازی روش راحت میشه دید 

خط سفید نیس 

صورتی خیلی خیلی محو مثل سایه هس

دوروز پیشم زدم اینجوری شد

ولی دیروز زدم اینجوری نشد

چقدر میتونم بهش اعتماد کنم

مال کیا اینجوری بوده و باردار بودن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام نامیدت کنم، ولی مال من اینجوری بود پریود شدم 2 روز بعدش، انشاالله تو باردار باشی

اهان 

ن امیدوارم نبود 

من بی بی چکم دوخط پررنگ انداخته ولی بعدش پری شدم 

ب اینجور چیزا عادت کردم   

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اهان  ن امیدوارم نبود  من بی بی چکم دوخط پررنگ انداخته ولی بعدش پری شدم  ب اینجور ...

همون دیگ، منم ماه پیش هاله داشت، پریود شدید شدم، دکتر گفت شاید بچه بوده خودش خود به خود افتاده

اگه زیر ده دقیقه. افتاد  چند روز دیگه تکرار کن پر رنگتر که شد  بعلهههه مبارکه

اره همون لحطه ک نمونرو ریختم اون قسمت قرمز شد بعد کم کم خشک ک شد از بین رف قرمزی اون خط بعدشم ک کانل خشک شد نگا کردم احساس کردم یه سایه هس اون قسمت ولی با زور میشه دید

همون دیگ، منم ماه پیش هاله داشت، پریود شدید شدم، دکتر گفت شاید بچه بوده خودش خود به خود افتاده

اره امکانش هس ک لانه گزینی موفق نبوده

بعدش باردار شدی؟

اره همون لحطه ک نمونرو ریختم اون قسمت قرمز شد بعد کم کم خشک ک شد از بین رف قرمزی اون خط بعدشم ک کانل ...

چون لقاحت تازه ست 

چند روز دیگه دوباره بزن 

مبارکت باشه 😍

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

برو ی تست خون بده مطمئن شو

راستش دلشو ندارم انقد آزمایشم منفی شده ک دیگ تصمیم گرفتم تا بی بی چکم دوتا خط پررنگ ننداخته نرم تست

راستش دلشو ندارم انقد آزمایشم منفی شده ک دیگ تصمیم گرفتم تا بی بی چکم دوتا خط پررنگ ننداخته نرم تست

انشاللهههههههههههههههههه حامله ای عزیزم

من هیچوقت از دیگران ناراحت نمیشم فقط نظرم درموردشون عوض میشه😊
اقدامم، هنوز ک نشدم 

انشانه به زودی مامان بشی گلم

منم هرماه سرموقه پری میشم سیکلمم۳۳روزست الان امروزپریودنشدم دعاکن  ک پری نشم وحامله باشم

ازبی بی چک متنفرم هرمدت ی بارمثبت میشه اماپریودمیشم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید