2789
عنوان

غصه دارم

76 بازدید | 8 پست

عزیزانم سلام 

من خیلی غصه های نهفته تو دلم دارم ولی همیشه لبخند رو لبمه و همه فکر میکنن من شادترینم 

من هزار جور غصه و ناراحتی دارم بیشترشونم پدر و مادرم باعث میشن اینا رو داشته باشم ولی نمیخوام متوجه بشن

اونا هم خیلی سختی کشیدن قبل از من خیلیا باعث و بانی تغییر سرنوشت شون از خوب به بد بودن ولی همش گذشته رو پرچم میکنن و دیگه تعریف نکنم چیا از دستشون میکشم ولی امروز همسایه دیوار به دیوارمون تولد داشتن کلی آدم آورده بودن آهنگ میذاشتن میرقصیدن همش آهنگایی بود که من برای اینکه حالمو خوب نگه دارم تو تنهاییام گوش می‌کنم🥺💔

ولی همین مهر ماه تولد من بود ما فقط 4 نفریم مامانم با دلایل بیخودی و دعوا با بابام اینهمه ذوقم رو کنار زد همه برنامه هام رو بهم ریخت🥺🥺💔💔

خدایا اینا 80 نفر بودن جوری شادی میکردن انگار عروسی کیه من از این انتظارا نداشتم من فقط یه شمع فوت کردن میخواستم با عکساش که داشته باشم مامانم به هم ریخت شب ش هم که برنامه هام بهم ریخت نشستم خودم تنهایی کیک رو برش زدم خوردم یه تولد تنهایی🥺💔 جالبش اینکه قبلش مامانم کلی قول ها داده بود که تولدت این میشه اون میشه ولی هیچی🥺🥺

خیلی حرفای دیگه دارم بخوام بنویسم باید تا صبح بشینم تایپ کنم. تا الان 1 نفر هم از غصه های من خبردار نیست نمیخوام هم خبردار شه چون هر کی مشکلات خودشو داره منم آوار شم رو سرش 

ولی میخام یه طوری غیر مستقیم مامان بابام متوجه بشن که دارن منو شکنجه میدن ولی نمیخوام خودم بگم 

خیلی جاها خوندم غمباد نشون دهنده اشه میخوام یه کاری کنم که متوجه شن کم اذیتم کنن🥺💔

اگه یه روشی هست که میتونم خودم کاری کنم غم‌باد بگیرم ترخدا بگین ثواب داره ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همسایه هامونو میبینم همیشه شلوغن شادن مهمونی دارن حسودیم میشه من هیچوقت تو خونوادم اینجوری شاد نبودم خونواده شوهرم هم تو شهر غریبن بعضی وقتها قامیلاشون جمع میشدن ولی بازم اون شور و حال همسایه هامونو نداشتیم نمیدونم مقصر کیه ولی جمع های ما توش شادی و خوشی نیست اجبارا داریم همدیگرو تحمل میکنیم. 

منم همسایه هامونو میبینم همیشه شلوغن شادن مهمونی دارن حسودیم میشه من هیچوقت تو خونوادم اینجوری شاد ن ...

من اگه مقصر مامان بابام نباشن میتونم تحمل کنم 

مقصر اصلی مامان بابامن زندگیو برام جهنم کردن🥺

قبول دارم خیلی از درد دلام با خداس  خدا تنها یار منه توزندگی  ولی بنده هاش دارن شکنجه ام ...

کپی کن   تو  مرورگرت

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند