2821
2789
عنوان

خیلی میترسم

166 بازدید | 11 پست

من تادوسال پیش پایین باخانواده شوهرم بودم بعدازی سری مشکلات ک من س ماه قهربودم جداشدیم بالامنوشوهرم الان شوهرم اگه بره مسافرت یاجایی میرم پایین براشون میپزم وتمیزکاری میکنم حتی اگه شوهرم باشه سعی میکنم برم تمیزکاری میکنم وکمکشون بعدالان بادخترش دعواکردی هفته پیش اسم منم وسط دعوااورد منم الان ی هفتس نمیرم پایین شوهرم همیشه سمت خانوادشه حتی اگه حق بامنه الان میترسم علیه من پرش کنن خیلی میترسم چون ایندفه اگه برم قهرحتماطلاق میگیریم

کسی حس ششمی سرکتابی فالی بلدنیس بگیره ک آروم بشم 

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اصلا احتیاج نیست خودتو دور از جون بکشی خونه مادرشوهرت بشوری بپزی

والا بشین خونت یا اگر دعوتت کردن نهایت ظرفها رو بشور یا جمع کن 

این تقصیر خودته یجوری رفتار کن ک حرمتتو داشته باشن احترام و ارزش برات قائل باشن

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
علت دعواشون چی بود؟

خواهرشوهرم گفت چسب نواری کحاگذاشتی گفتم دس مامانته منم خسته بودم کمردردداشتم درازکشیده بودم بعدگفت خوب دومی کحاس گفتم نمیدونم بعدی دفه پریدب دخترش ک وظیفته وسایل دخترتوجم کنی وظیفته بعددخترش بهش گفتذباشه حالاهی وظیفه وظیفه میکنی منم گفتم خوبه بچه ندارم گفت توهم وظیفته

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
عزیزم فال و سرکتاب احتیاج نیست چرا ایتقدر خودتو کوچیک میکنی هی میری کار مبکنی خونشون وااا

ب  حرمت بزرگیش ونونی که خوردم میگم گناه داره آدم بزرگیه اما اصلاهیچ ب هیچ

خواهرشوهرم گفت چسب نواری کحاگذاشتی گفتم دس مامانته منم خسته بودم کمردردداشتم درازکشیده بودم بعدگفت خ ...

لبخند میزدی میگفت عزیزم من هیچ وظیفه ای ندارم 

چ پرو هستن 

عزیزم اصلا احتیاج نیست خودتو دور از جون بکشی خونه مادرشوهرت بشوری بپزی والا بشین خونت یا اگر دعوتت ...

آره دقیقاامای جوری رفتارمیکنه انگارمن ازفامیلاشم ن غریبه 

ب  حرمت بزرگیش ونونی که خوردم میگم گناه داره آدم بزرگیه اما اصلاهیچ ب هیچ

دلت ب حال هیچکس مخصوصا مخصوصا طایفه شوهر نسوزع اینا هیچی حالیشون نیس فکر میکنن اگرم کاری میکنی وظیفه اس نمیدونن ک لطف داری میکنی

لبخند میزدی میگفت عزیزم من هیچ وظیفه ای ندارم  چ پرو هستن

خودش انگاربچس هرچی پیدامیکنه میذاره کمدش قفل میکنه بعدبگی کجاس میگه نمیدونم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز