2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 161 پست
ان‌شالله مشکلت هرچه زودتر حل بشه عزیزم این نماز و ۱۴ روز بخون برای حضرت زهرا یه نماز هم هست برای ا ...

اره عزیزم بفرست

من فک کنم بتید این نمازو حفظ کنم تا بتونم بخونم درسته؟

خودت تا حالا خوندی؟

خدایا همه امیدم به توعه♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم به شخصه از دعااا متنفرم و به این چیزا اعتقاد ندارم ولی همسایمون با دعا برگشت سر زندگیش ولی خب من باز با دلیل اعتقاد ندارم 

اما وقتی برات دعا نوشتن باید باطلش کنی و اینم بگم تو باکره نیسی نصف مهریتو باید بگیری ازش از ابروتم نترس حل میشه با جرعت مهریتو بگیر بزار بفهمه شهر هرت نیس هر کی امدو به بازی بگیره خودتو سفت و سخت نشون بده از گرون مهریتم نگذر 

چنده مهریت؟!

اره عزیزم بفرست من فک کنم بتید این نمازو حفظ کنم تا بتونم بخونم درسته؟ خودت تا حالا خوندی؟

من سوره قدر و حفظم ولی چون تعدادش زیاده میترسم قاطی کنم ، قرآن و باز میکنم میزارم روی سجاده از روی قرآن میخونم

دعای بعد نماز هم که از گوشی میخونم

من تازه شروع کردم به نیت ازدواجم

چندروز پیش خواب دیده بودم یه صدایی می‌گفت نماز حضرت زهرا ، مدام تکرار میکرد تا اینکه با صدای اذان صبح بیدار شدم

من برای ازدواجم خیلی نگرانم و میگم شاید این کلید مشکلم باشه

ان‌شالله توهم بااین روش جواب بگیری ، قبلا از یکی تو همین نی نی سایت شنیدم نماز اوابین برای طلسم ۱۴ روز خونده و جواب گرفته

من خودم به شخصه از دعااا متنفرم و به این چیزا اعتقاد ندارم ولی همسایمون با دعا برگشت سر زندگیش ولی خ ...

منم اعتقاد ندارم ولی بختمو بسته بودن واقعنی

کلا مهریم ۷۲تاس

بهش میگم حقمه میگ کدوم حق؟

منم اعتقاد ندارم ولی بختمو بسته بودن واقعنی کلا مهریم ۷۲تاس بهش میگم حقمه میگ کدوم حق؟

خب برو پیش یه دعا نویس یه چیزم بگم عزیزم برا دعا اینا باید خیلی حجابتو رعایت کنی و نمازاتو سر وقت بخونی قبل اینکه رفتی پیش دعا نویس اینارو بکن از خدا هم کمک بخواه 

گلم هر چنتا نصفش میشه ۳۶ تا هر کدوم ده میلیونن میشه ۳۶۰ میلیون کمه؟؟؟

با اون چکار داری برو دادگاه مهرتو بزار اجرا بگو الاغ نیسم که ابرومو ببری اخرشم بدون هچ مزدی ولم کنی بری پی کارت 

اره عزیزم بفرست من فک کنم بتید این نمازو حفظ کنم تا بتونم بخونم درسته؟ خودت تا حالا خوندی؟

اینم نماز امام زمان

دورکعتیه

ایه‌ی "ایاک نعبد و ایاک نستعین " رو صدبار میخونی

ذکر رکوع و سجده رو هفت بار میگی

بعد از نماز یکبار " لا اله الا الله " میگی

بعد تسبیح حضرت زهرا

بعد تو سجده ۱۰۰ بار صلوات میفرستی

خب برو پیش یه دعا نویس یه چیزم بگم عزیزم برا دعا اینا باید خیلی حجابتو رعایت کنی و نمازاتو سر وقت بخ ...

من حضوری نرفتم پیش دعا نویس

فقط گفتن خیلی داناس

زنگ زدم ازش خواستم سر کتاب باز کنه

طلسمم انجام نمیده

فقط دعا

اخه باکره هم نیستم

کل مهریه میرسع

فقط میترسم ک تو راه دادگاه اذیتم کنن دوندگی داشته باشه اخرم به حقم نرسم

اینم نماز امام زمان دورکعتیه ایه‌ی "ایاک نعبد و ایاک نستعین " رو صدبار میخونی ذکر رکوع و سجده رو ...

تو هر رکعت باید ایاک نعبدو و ایاک نستعین رو بگم؟

من حضوری نرفتم پیش دعا نویس فقط گفتن خیلی داناس زنگ زدم ازش خواستم سر کتاب باز کنه طلسمم انجام نم ...

حضوری برو روش جدی باش 

من دخترخالمو انقد اذیتش کردن تو اخرین مرحله از مهرش گذشت 

تو اینجوری نباش لطفا از حقت نگذر خب دوندگی داشته باشه یکم تلاش مکنی اخرش ۷۲۰ میلیون پول میگیری الان تکلیف تو چی میشه؟اگه همنجوری ولت کنه یعنی ازت سو استفاده کرده 

تو هر رکعت باید ایاک نعبدو و ایاک نستعین رو بگم؟

اره عزیزم

تو هر رکعت سوره حمد و که میخونی به این ایه که  رسیدی صدبار تکرار کن بعد ادامه سوره رو بخون و بعد سوره توحید

حضوری برو روش جدی باش  من دخترخالمو انقد اذیتش کردن تو اخرین مرحله از مهرش گذشت  تو اینج ...

از وقتی اقای رییسی هم اومده دیگ همه چی به نفع زن ها شده

واقعا هم ازم سو استفاده کردع

با اینکه دوسش دارم ولی به خدا میسپارمش

ینی تاوانشو پس میده؟

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلیه ماهی

222atiyehhh | 13 دقیقه پیش

ناراحتم

pickmegirl | 13 دقیقه پیش