2777
2789
عنوان

کرونا یعنی؟؟

75 بازدید | 10 پست

من سینوزیت دارم بعد سینوزیت ام بدتر شده..بعد گلو درد دارم با سرفه میکنم

به نظرتون کرونا چون اولین بار رفتم دکتر 4_5سال پیش این علائم داشتم گفت سینوزیت

بله ، کرونا بیماری های قبلی رو نمایان میکنه

اقا ، متاهل ، شناخته شده با: سید     الهم عجل لولیک الفرج      انتقاد به صورت‌ ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/98433                                                                    وَالضُّحَىوَاللَّیْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى(۱-۳/ضحی) سوگند  به  روز  وقتی  نور می گیرد  و به شب وقتی آرام  می گیرد که من نه تو را رها  کرده‌ام و نه با  تو دشمنی کرده‌ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی کار کنم؟؟؟ تست انلاین هم دادم گفت کرونا نیست دو دوز واکسنم رو هم زدم

تست آنلاین که مشخص نمیشه ، تا فردا صبح صبر کنید ، اگر علائمتون تشدید شد ، تست پی سی ار بدید

اقا ، متاهل ، شناخته شده با: سید     الهم عجل لولیک الفرج      انتقاد به صورت‌ ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/98433                                                                    وَالضُّحَىوَاللَّیْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى(۱-۳/ضحی) سوگند  به  روز  وقتی  نور می گیرد  و به شب وقتی آرام  می گیرد که من نه تو را رها  کرده‌ام و نه با  تو دشمنی کرده‌ام
چی کار کنم؟؟؟ تست انلاین هم دادم گفت کرونا نیست دو دوز واکسنم رو هم زدم

ما هم دو دوز واکسن زده بودیم ، هفته ی پیش علائم آنفولانزا داشتیم با سردرد شدیدولی فقط ۲۴ ساعت طول کشید ، بویاییم که رفت تست دادم مثبت شد 😞

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
ما هم دو دوز واکسن زده بودیم ، هفته ی پیش علائم آنفولانزا داشتیم با سردرد شدیدولی فقط ۲۴ ساعت طول کش ...

واییی من خونه خودم نیستم....

به شماره چی زنگ بزنم مشاوره بگیرم

واییی من خونه خودم نیستم.... به شماره چی زنگ بزنم مشاوره بگیرم

شاید کرونا نباشه عزیزم ، فعلا مایعات گرم بخور مواظب خودت باش تا فردا ، قبلا میگفتن با ۴۰۳۰ تماس بگیرین الان اطلاع ندارم 

کرونا خیلی متفاوته با سرما خوردگی های دیگه سردرد شدید تب بدن درد و لرز شدیییید من از لرز و بدن درد حس مرگ داشتم الانم بعد ده روز بویاییم رفته تست ندادم ولی کروناس چون با خواهر شوهرم بودیم اون تست داد مثبت شده بعد من مامان و بابامم سرما خوردن اونا چون واکسن زده بودن ملایم تر بود

خداکنه نباشه استرس گرفتممم

ایشالله کرونا نیست عزیزم  ، آخه این چند روز به خاطر سردی هوا آنفولانزا هم خیلی  شیوع پیدا کرده ، نگران نباش ، استرس از همه چی بدتره ♥️