2777
2789
عنوان

مواجه با زندگی

226 بازدید | 13 پست

چند وقته ک نمیتونم بنویسم..انگار حس نوشتن ارومم نمیکنه..انگار امنیت بهم نمیده...

دلم حال و هوای باثباتی نداره...تنها روزی ک حس کردم دیگ اون ادمو نمیخوام..دوسش دارم ولی پیشم نباشه مهم نیست،چهارشنبه بود تو کل این چهارماه...هر جور حساب می کنم خواستنش برام بیشتر از نخواستنشه و هر قدر اشکای چشماش و تلاشاشو نگاه می کنم دل کندنشو باور نمی کنم...

_الان بعد از مدتها تو یه جمع خانوادگی فامیل ها بودم..نبودشو..نگاه ها رو..ثانیه ب ثانیه حس کردم..ولی من اونو برا خودم و خودش میخوام ن هیچ نگاهی..وقتی ک قدم میزنم و کنارم کم دارمش..وقتی بی هوا وسط روزم عکسشو نگاه می کنم..فقط برا خودش میخوامش و بس...

_دلم داره میترکه و راهی برا اروم کردن خودم سراغ ندارم..جدیدا حملات سردرد بهم دست میده و ازاردهنده می شه...وقتی بغضم اشک نمی شه سردرد حمله میکنه...دلم پیرم کرد..کل دنیا که جمع بشن نبودشو جای خالیشو هیچکس پر نمی کنه...من بی هیچ اسمی تو شناسنامه ام بی هیچ عقدی و بی هیچ جشنی انگار درونم یک بیوه است که داره برا نبود یارش عزاداری می کنه یک عزای بی پایان....اما نه..کسی ک می میره ی جایی دردش ساکن و سرد می شه...من نمی تونم ببینم زنده است و کنارم نیس...زنده است و بی همیم..زمستون داره می رسه و کل زمستون قبلو باهم قدم زدیم و تو این سرما فقط دلم پیخواد بود و دستامو دور دستش حلقه میکردم و بوش می کردم...بدجور دلم شکسته..انگار فقط اومد تا از من یک ویرونه بسازه و بره...دل لعنتی ام تنگه و حرف منطق رو نمیفهمه که نمیفهمه...

_خدای من..من دیگ کم اوردم..تو برا دلم معجره کن...

_از خونمون خسته شدم..از گیر دادنای مامانم و محیط و جو خونه..اونقدر خسته که وقتی دیروز پنج عصر رسیدم خونه و الان نزدیک به هشت شبه دیگه طاقتم طاقه برا رفتن سرکار..از جمعه و هر روز تعطیلی بدم میاد..چون خونه و نبودشو و تنهاییمو یادم میاره...

_التماس خدا رو می کنم..التماس خدا رو کنید برا دلم..بخدا دیگه نمیتونم این دردو تحمل کنم نمیتونم..خدای من التماست می کنم کمکم کنی..خودت برا دلم معجزه کنی..التماست می کنم ترو به ادمای خوبت و عزیز کرده هات برا دلم معجزه کن...

+خوب شد نوشتم و صورتم خیس شد...

+رفیق من سنگ صبور غم هام،به دیدنم بیا که خیلی تنهام💔😭

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

این چند ماه که اینجوری گذشت و حالت خوب نشد، خودت رو راضی کن که بری ببینیش ، دیدی یه وقتایی یه چیزایی خیلی به نظرمون  خوبه  چند وقت که میگذره دیگه اونطور نیست؟ نمیدونم مثال درستیه یا نه ولی مثلا یه فیلمی رو چند سال پیش دیدی و از نظرت خیلیییی خوبه اما الان که میشینی میبینی اصلا خوب نیست ، یا مثلا یه خوراکی رو چند سال پیش خوردی به نظرت تنها طعم عالی جهانه ولی بعد چند وقت که دوباره اونو میخوری اصلا عالی نیست. باهاش صحبت کن شاید چیزی درونت عوض شد.

ماها که دوست پسر نداریم با محبت یه نفر خیلی وابسته میشیم و فکر میکنیم فقط همون خوبه ، بدی‌هاش رو نمیتونیم ببینیم ، دیدی میگن عشق ادم رو کر و کور میکنه؟ 

خودت رو راضی کن بری ببینیش ،برو محل کارش ، یجوری سر راهش قرار بگیر ، بالاخره چه چیزی میشه دیگه...❤

این چند ماه که اینجوری گذشت و حالت خوب نشد، خودت رو راضی کن که بری ببینیش ، دیدی یه وقتایی یه چیزایی ...

اخه دوست ندارم بدون رضایتش برم سرراهش..محیط کارشم جوریه که اونجا ببینتم می دونم دلخور می شه...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چند ماه که اینجوری گذشت و حالت خوب نشد، خودت رو راضی کن که بری ببینیش ، دیدی یه وقتایی یه چیزایی ...

اره حرفات میتونن درست باشن...

اخه دوست ندارم بدون رضایتش برم سرراهش..محیط کارشم جوریه که اونجا ببینتم می دونم دلخور می شه...

نه نه تو خود محیط کارش نرو ، من نمیدونم شرایط چجوریه ، خودت ببین کجا واسه ملاقات خوبه ، و اینکه یه بارم واسه رضایت خودت و با رضایت خودت یه کاری بکن، بشین منطقی و بدون احساسات فکر کن ببین چی درسته

نه نه تو خود محیط کارش نرو ، من نمیدونم شرایط چجوریه ، خودت ببین کجا واسه ملاقات خوبه ، و اینکه یه ب ...

فکرکردم..با منطق بی حس...دلیل تعلل های اون زمانم همین بود...ولی واقعا من ادمیم ک حسم وقتی زیاد بود کلا منطقو روانی می کنه...

نه نه تو خود محیط کارش نرو ، من نمیدونم شرایط چجوریه ، خودت ببین کجا واسه ملاقات خوبه ، و اینکه یه ب ...

چی کار کنم ینی برا رضایت خودم؟برام بنویس تو خصوصی🌹

سلام خانومی

داستان زندگی شما تا حدودی شبیه زندگی من بود منم فروردین نامزدی مو بهم زدم و...

درخواست دوستی دادم ، خواستی قبول کن راهنماییت کنم عزیزم

فقط بدون هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره خودتو بخاطرش آنقدر ناراحت کنی

آقایون مثل مانیستن، تو الان داغونی مطمئن باش ایشون حالش بهتر از شماست هرجا که هست، پس خودتو دریاب عزیزم

سلام خانومی داستان زندگی شما تا حدودی شبیه زندگی من بود منم فروردین نامزدی مو بهم زدم و... درخواست ...

سلام... 

هیچ ادمی خودش نمیخااد خودشو ناراحت کنه...از دل وقتی ناراحت بشی می شی دیگ..تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک صبر کنی حال بدت رد شه..یا حالتو خوب کنی..

سلام...  هیچ ادمی خودش نمیخااد خودشو ناراحت کنه...از دل وقتی ناراحت بشی می شی دیگ..تنها کاری ک ...

عزیزم فضاتو تغییر بده، برو باشگاه، کلاس زبان، برو مسافرت، سعی کن کمتر تو فضای خونه باشی 

عزیزم فضاتو تغییر بده، برو باشگاه، کلاس زبان، برو مسافرت، سعی کن کمتر تو فضای خونه باشی 

از صبح تا شب کار میکنم تدریس پیکنم..پشتیبان شبکه ام..کافه بیرون..همه چی...اما این فکرا باهامه

از صبح تا شب کار میکنم تدریس پیکنم..پشتیبان شبکه ام..کافه بیرون..همه چی...اما این فکرا باهامه

طبیعی عزیزم، گذشت زمان خیلی از چیزا رو بفراموشی می‌بره،

تا زمانی که یک نفر دیگه وارد زندگیت بشه همینه، چون اولین و ناب ترین حسی که یک دختر می‌تونه تجربه کنه رو تجربه کردی .

بنظرم حتما برو مسافرت،روحیه ات تغییر می‌کنه.

شب که می‌خوابی به خودت قول بده که صبح برای شادی خودت و فراموش کردنش تلاش کنی.

اگر هم میخوای باهاش ادامه بدی، از الان تمام عواقب کارت رو بسنح که فردا روزی حسرت نخوری. تو جز یکی دوخطا بنظرم همه جاها کارت عاقلانه بود، اون آقا زیادی اعتماد بنفس داشته که تو از طبیعی ترین خواسته ات که اعتمادسازی برای شروع زندگی مشترک بگذری

بدترین حالت اینه که در زندگی مشترک بهت خیانت کنه، میتونی دوام بیاری؟

آدما یه بار فرصت زندگی کردن دارند، لیاقتت بهتریناس، با خودت به تفاهم برس دختر خوب ...

تو ک ایقد داغونی بهش پیام بده التماسش کن برگرده

بنظرتون مردی که با التماس برگرده،میتونه وفادار به ایشون باشه و آیا این زندگی پایه ریزی درستی خواهد داشت؟ تصمیم عاقلانه بهتر از تصمیم احساسی و سسته،

بشین خوب فکر کن، هر تصمیمی گرفتی تمام عواقبش رو خوب بسنج، که بعدا مجبور به پرداخت غرامت سنگینی در زندگی نشی عزیزم، زنها خیلی آسیب پذیر تر از مردا هستند به همه چیزززززز خوب فکر کن و دقیق بسنج فقط همین