2777
2789
عنوان

بچه هایی که خوابگاه بودید بیاید!!!!

542 بازدید | 16 پست

جو خوابگاه چه طوره پیش میاد دعوا کنن ؟؟

یا مثلا یه عیبی ایرادی رو بدن یکی ببینن سوژه کنن تو دانشگا۶؟؟؟

میدونم دارم‌چرت میگم ولی خب ورودی جدید خوابگاهم یه جوری برام سواله

و دیگر هیچ...

دعوا که تا دلت بخواد میکنن.سوژه کردن دیگه طرف باید خیلیییی بیشعور باشه که بکنه که تک و توک پیدا میشن متاسفانه

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی کاری به کسی نداره 

صمیمیت زیاد باعث دردسره 

گرم بگیر ولی سفره قلبتو پهن نکن 🌹

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

مهم اینه توی خوابگاه اولا به هیچ کس خیلی رو نده یعنی صمیمی بشو ولی نه تا حدی که هرکاری واسش بکنی و اینکه راحت نه بگو اگه دیدی توی جایی هستی که سمیه اذیت میشی راحت جاتو عوض کن هیچوقت تحمل نکن

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

زیاد با کسی صمیمی نشو هر حرفی رو نباید زد کلا نباید چه تو دانشگاه و چه تو خوابگاه به راحتی به کسی اعتماد کنی اکثر خوبن بچه ها تک توک بد هم پیدا میشه باهاشون کاری نداشته باشی کاری باهات ندارن

مهم اینه توی خوابگاه اولا به هیچ کس خیلی رو نده یعنی صمیمی بشو ولی نه تا حدی که هرکاری واسش بکنی و ا ...

مگه میشه اتاقو عوض کرد؟؟؟بعد میشه هم اتاقی هامو خودم انتخاب بکنم؟

و دیگر هیچ...

ترم اول نه ول بعدا میتونی خودت با یه سری هماهنگ بشی یه اتاقو بردارین.یا وسط ترم بری با بچه های دیگه هماهنگ بشی اتاقتو با یکی عوض کنی

عیب و ایراد رو سوژه کنن ندیدم و توی خاطرم نیست .

اره معمولا میشه هم اتاقیها رو انتخاب کرد ترمهای بعد.

ترم اول سعی کنید خودتون افراد رو زیر نظر بگیرید و اونهایی که با اخلاقتون جور هستن 

رو پیدا کنید و دوست شین و سعی کنید ترم های بعد با هم اتاق بگیرید.