2777
2789
عنوان

فرزندم را لای کتاب قنداق میکنم!!!

296 بازدید | 14 پست

فرزندم را لای کتاب قنداق می‌کنم و با کتاب می‌خوابانمش و با کتاب بیدارش می‌کنم و با کتاب دستش را می‌گیرم و از خیابان‌های زندگی ردش می‌کنم!
هیچ وقت بهش نمی‌گویم وقتت را با کتاب تلف نکن و پولت را پای کتاب‌ها نریز!
هیچوقت بهش نمی‌گویم کتاب برایت آب و نان نمی‌شود!
هیچ وقت غر نمی‌زنم که چرا سرت را از توی کتاب‌هایت بیرون نمی‌آوری!
شاید خیلی‌ها کتاب‌خوان می‌شدند اگر کسی این حرف‌ها را در گوششان نمی‌خواند و آنوقت مطمئنن دنیا جای بهتری برای زندگی می‌شد!
من کتاب‌خوانم و با یک کتابخوان ازدواج می‌کنم و فرزندانی کتابخوان به این دنیا می‌اوریم! تا آدم‌هایی باشیم که عمیق‌تر نگاه می‌کنند و بیشتر فکر می‌کنند! آدم‌هایی که بلدند صبور باشند تا انتهای قصه‌ها و دلشان گنده است اندازه‌ تمامِ غصه‌هایی که پای هر قصه‌ای خورده‌اند!
ما کتاب می‌خوانیم تا یاد بگیریم می‌شود از قصه‌ زندگی کسی باخبر شوی ولی توی زندگی‌اش سرک نکشی، قضاوتش نکنی، پای پست‌هایش کامنت نگذاری!

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یکی از آرزوهام اینه بچه‌م کتاب خون بشه منم از یه سالگیش هی براش کتاب بخرم 😃 ولی فعلا که خدا قس ...

پاینده و موفق باشه در پناه خدا 💞💞💞

من همین بچه بودم تمام پول تو جیبیامو از کلاس دوم میدادم به کتاب مامانم صداش دراومده بود آنقدر اتاق پ ...

بماند برای فرزندان لایق این سرزمین 👍👍👍👍

عالی بود فقط من باید به بچم یاد بدم مثل من کم صبر نباشه کتاب رو از اول تا آخر بخونه من انقدر کتاب دوست داشتم اول آخرشو میخوندم برمیگشتم از اول میخوندم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عالی بود فقط من باید به بچم یاد بدم مثل من کم صبر نباشه کتاب رو از اول تا آخر بخونه من انقدر کتاب دو ...

ای جانم 

بگو یه کتاب مفید رو چند بار بخوان. 

کتاب خوندن عالیه و من خودم لیتوگرافی و در نمایشگاه کتاب مسئول غرفه کتاب های فنی مهندسی بودم و الان 580 جلد کتاب و 32 کتاب صوتی و برنامه رادیوی کتاب خوانی و ... دارم و عاشق کتابم😍 نصف بیشتر روز کتاب میخونم 

اما پست در مورد زندگیم اگر بزارم از قضاوت دیگران ناراحت نمیشم 

و اگر نظری داشته باشم زیر پست دیگران میزارم 

I only see humans but not humanity
کتاب خوندن عالیه و من خودم لیتوگرافی و در نمایشگاه کتاب مسئول غرفه کتاب های فنی مهندسی بودم و الان 5 ...

درود بر تو 👍👍👍💞

من همین بچه بودم تمام پول تو جیبیامو از کلاس دوم میدادم به کتاب مامانم صداش دراومده بود آنقدر اتاق پ ...

من هفتگیام خرج میشد اما عیدی ام و کتاب میگرفتم خواهرم تلویزیون دوست نداشت و ماهم عادت کرده بودیم به ندیدن و جاش کتاب میخوندیم تا جای که یکروز از تابستون پنجم ابتدایی مجبور شدم کل رساله امام خمینی رو بخونم 😂 

I only see humans but not humanity