2821
2789

من ۲۲ ام شهریورماه اسلیو شدم

وزن اولیه ام ۱۰۴.۸۵۰ بود

بعد تقریبا ۴۵ روز رسیدم به وزن ۹۱.۲۰۰

الان دیگه وزنم پایین نمیاد

واقعا افسرده شدم

به شدت روحیه م تخریب شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عمل نکردم ولی دور و برم خیلی دیدم خواهر زادم و یکی از دوستانم هر دو پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کردن ایشن خودشون تشخیص میدن کدوم عمل برای شما مناسب تر طبق اون عمل میکنین
10 سال سابقه در زمینه عمل های لاغری دارن و بیش از 7000 عمل موفق
با کادر بسیار حرفه ای و مجرب توی بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
و اینکه با تمام بیمه ها هم قرار داد دارن که با توجه به نوع بیمتون توی هزینه کمک میشه

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم

اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما ازشون مشاوره بگیرین چون من به عینه دیدم که نتیجه کارشون فوق العادس
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم

اگر دنبال دکتر خوب میگردی قطعی ترین کسی که می تونم بهت معرفی کنم دکتر جمیلی خیلی دکتر خوب و با اخلاقیه .... جراحی هم بر خلاف انتظار من عوارض کمتری داشت و خیلی زود میشه مرخص شد و برگشت خونه ... البته اره یکم برای جذب مواد مفید مشکل ایجاد میشه و لی در کل برای کسی که نمی تونه لاغر بشه و داره بهش آسیب میزنه جراحی خوبیه ....دکتری که بهت معرفی کردم عالیه حرف اول تو جراحی چاقی میزنه اگر خواستی عمل کنی یه نگاهی به پیجش بنداز https://www.instagram.com/dr.shahin_jamili/

من ۲۲ ام شهریورماه اسلیو شدموزن اولیه ام ۱۰۴.۸۵۰ بودبعد تقریبا ۴۵ روز رسیدم به وزن ۹۱.۲۰۰الان دیگه و ...

به دکترت بگو بهت میگه که رژیمو چطور بگیری

من ۵ ساله اسلیو کردم با محسن میرحسینی وزنم ۱۳۴ بود بعد از یک سال شدم ۶۳ کیلو

حتما چیزایی که گفته رو رعایت نمیکنی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز