2777
2789
عنوان

بهاره رهنما

361 بازدید | 31 پست

امروز داشتم اون فیلمی که بهاره رهنما میگه هرکس در این سن آسایش نداره بخاطر تلاش نکردنش هست رو میدیدم از همسرم پرسیدم که نظرش درباره این موضوع چیه

همسرم هم گفت درست میگه

نظر شما درباره این حرف چیه فارغ از این که گوینده حرف چه کسی بوده

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

ولی بهاره گفت هرکی که بعد سی سال تلاش و کار به اسایش مالی نرسیده باشه بی دست و پاست 😐

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس همسرتم با بهاره هیچ فرقی نداره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یکی که سی سال کارگری کرده و خقوقش شاید در حد شکمشون بوده که سیر کنه چجوری پیشرفت کنه. 

کسی که ماهی صد میلیون حقوق داره جای پیشرفت داره ولی کسی که چهار پنج حقوق میگیره با چی پیشرفت کنه جز سیر کردن خودشو زن و بچش واقعا متاسفم گاهی وقتی بلد نیستیم حرف بزنیم خوب نزنیم 

خواستم یه چیز بگم که دیدم همسرت هم باهاش هم عقیدست

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

از نظرم کلیت حرفش درسته

اما درست تلاش کردن مهم‌تر از تلاش کردن هست

یه وقتی تو در طبقه دوم ایستادی و هدفت رفتن به طبقه پنجم هست اگر از پله پایین بیای و تا طبقه منفی ۳ بری باوجود اینکه تلاش کردی از هدفت دور میشی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

نه اکیدا مخالفم با این وضع مملکت شکم خودمون هم سیر کنیم خیلیه، اونم هر چیزی که بهش  رسیده بخاطر اون شوهر خرپولشه

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

برای همه صدق نمیکنه 

برای کسی که از اول شرایط پیشرفت داشته و کار خوب داشته و خودش بریز بپاش کرده بله درست میگه. 

ولی برای کسی که تو شرایط سخت بزرگ شده و تغییر براش ناممکن بوده حرفش درست نیست. 

و اینکه گفت هر کس بعد 30 سال نرسیده بی دست و پاست 

که خب قطعا تو ایران با وضع حقوق و تورم و تعداد اعضای خانواده و بیکاری و حقوق کارگری خیلی سخت هست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یکی که سی سال کارگری کرده و خقوقش شاید در حد شکمشون بوده که سیر کنه چجوری پیشرفت کنه.  کسی که ...

دقیقاً از نظر من هم حرفش منطقی نبود چون شرایط همه برای کار کردن و پیشرفت کردن یکسان نیست

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

قبول ندارم خیلی ها تلاش میکنن ولی پیشرفت تو جایی مثل ایران راه و رسم خاص خودش که با همه دنیا متفاوته ، شاید بهتره بگیم هوشمندانه یا طبق راه و روش پیشرفت تو جامعه ای که توش زندگی میکرده تلاش نکرده

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴