2789
عنوان

بیاین لطفا

39 بازدید | 3 پست

سلام دوستان . برادرم و خانمش هر روز با هم دعوا دارن . خانمش برام از برادرمم هم عزیز تره . مشکل از برادرم بود که درگیر اعتیاد شده بود و حالا ترک کرده . ولی باز هم خانمش مشکوکه بهش چون گاهی بیش از حد عصبی میشه و تو دعوا هر حرفی و بی احترامی به خانمش میکنه . امروز خانمش گفت دیگه نمیخوام زندگی کنم و رفت خونه باباش و برادرم هم میگه وقتی نیست اروم ترم . 

اینا خیلی همو میخواستن ولی موقع دعوا کلا ادمای دیگه ای میشن . برادرمم با حرفاش خانمشو از خودش متنفر کرده ولی میگفت قبلنا دست خودم نبود معتاد بودم ولی الان دعواشون بخاطر اینه که میگه جلو خانوادش بخاطر اعتیاد دست انداختتش و رو مخه !

کلا طلاق واقعا همه رو تو شرایط بدی میزاره از لحاظ ابرو و اینا خانواده ها ناراحتن . 

تا حالا کسیو دیدین تو این شرایط که با هم زندگی کنن؟

دعایی چیزی میدونین که تاثیر بزاره ؟ تنها کاریه که ازم برمیاد خیلی ناراحتم.

دوستان لطفا براشون دعا کنین زندگیشون از هم نپاشه و آشتی کنن

کاربری دست دو نفره :)
نمیتونن مثلا از این شهر برن ی جای دیگه که برادرت تحقیرنکن؟

نه شرایطش نیست کلا هیچ کس تحقیرش نمیکنه یه بار خانمش اینجوری بهش گفته کلا کینه گرفته وگرنه همه بینهایت روش احترام میزارن

کاربری دست دو نفره :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه شرایطش نیست کلا هیچ کس تحقیرش نمیکنه یه بار خانمش اینجوری بهش گفته کلا کینه گرفته وگرنه همه بینها ...

این ذکر شنیدم خوبه کوتاهم هست 

هر وقت که مشکلی براتون پیش اومد به سجده بیافتید و ذکر یونسیه را بگویید:

«وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَی فِی الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» ؛ (سوره الانبیاء ، آیه 87)

بهتر بعد نماز صبح بخونی