2777
2789
عنوان

صد میلیارد پول

217 بازدید | 20 پست

الان ب ی پیرمرد پیرزن پولدار نیاز دارم ک وارثی نداشته باشن بگن بیا این صدمیلیارد پول واسه تو برو زندگیتو بکن...منم ب پنجاه نفر دیگه کمک میکردم تا ی زندگیه نرمال و طبیعی داشتع باشن فقط

آه

کسی نیس؟ 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بخواب

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

این قبلا یکی از فانتزیام بود😂😂😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اتفاقا منم چند ساله دنبال همچین موردی هستم هر چی داره به نامم کنه 🤭😂😂😂

اخه تو این وضعیت هرچیم کار کنی سرسال ده تومن برات نمیپونه🤕میخام ی بار اومایی ک میلیاردی پول دارنو از نزدیک ببینم چه شکلین

منم یکی از فانتزیام بود به یه خانم مسن کمک میکنم اونم همه ی ثروتش به نامم می‌کنه 

تاثیرات فیلم و سریاله🤣🤣🤣

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اخه تو این وضعیت هرچیم کار کنی سرسال ده تومن برات نمیپونه🤕میخام ی بار اومایی ک میلیاردی پول دارنو ا ...

واقعا هم اینطوره بعضی وقتها میگم کاش یه گنجی چیزی پیدا کنیم تا از بی پولی خلاص بشیم  والا😌