2777
2789
عنوان

برام دعا زدن….

102 بازدید | 14 پست

من خودم اصلا اهل دعا نیستم ولی معمولا سالی۱/۲بار فال میگیرم

تاحالا ۳/۴نفر بهم گفتن دعا داری

بچه ها خواهش میکنم اگر کسیو میشناسید که دعارو تشخیص بده یا بتونه باطل کنه بهم معرفی کنید ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون جایی که فال میگیری بهت میگن دعا داری بگو بهت معرفی کنن دعا نویس،

اینا هرکیو که خودشون باهاش کار کننو معرفی میکنم میخوام یکی باشع که واقعا کارش درست باشه

اینا هرکیو که خودشون باهاش کار کننو معرفی میکنم میخوام یکی باشع که واقعا کارش درست باشه

ب نظرم خودتو درگیر فال و دعا نکن چرته

لابد تو میری ی چیزایی میگی ، مثلا اردواج نمیکنم ، شغل پیدا نمیکنم

اونام الکی میگن دعا داری ، برای اینکه الکی بچاپنت

ب نظرم خودتو درگیر فال و دعا نکن چرته لابد تو میری ی چیزایی میگی ، مثلا اردواج نمیکنم ، شغل پیدا نم ...

نه بخدا اصلااا این چیزارو نمیگم و نمیپرسم

خودشون یهو میگن🤦🏻‍♀️

سیدعباس تو ایلام عالیه. حتی تاس هم میزاره هرجی که دعا درمیاره.اگه لازم باشه.شماره هماهنگیشون اینه ۰۹۳۸۳۰۰۴۱۲۹ ولی نمیدونم از دورهم باطل میزنن یانه ولی کتاب بازمیکنن

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄