2777
2789
عنوان

درد زایمان😭

292 بازدید | 22 پست

سلام خانما...

من داخل چهل هفته هستم،اما دردام شروع نشده هنوز،شما راهکاری دارین برا شروع دردام؟! خسته شدم اخه از این وضع⁦🤦🏿‍♀️⁩ دلم میخاد زودتر زایمان کنم تموم شه🥺

یه فرشته دارم تو زندگیم ب اسم مامان⁦❤️⁩هواشو داشته باش خدا🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پله بالا پایین برو تا خسته بشی توپ خوبه بشین روش.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دکترم گفت ماه اهر ممنوع هست😢

اتفاقا ماه اخر برا رابطه خوبه ک دهانه رحم تحریک و. باز بشه مگه اینکه جفتت مشکل داشته باشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دکترم گفت ماه اهر ممنوع هست😢

دکترت اشتباههههه کرده نزدیکی باعث زایمان میشه العان دیگه

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
وا اتفاقا ب من گفت آخراش هر روز داشته باشم دهانه رحم زود تر باز میشه همون جوری هم شد

میگما من الان ۵ماهمه رابطه دارم دهانه باز نشه/😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

پیاده روی نترس،دخترمن هفته 42اومد،🤣چهل و یک هفته و سه روز بود ک اومد،پیاده روی کن و فعالیت زیاد مثل بالا و پایین رفتن پله،نزدیکی بدون جلوگیری

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲