2777
2789
عنوان

راز لاغری 💪

530 بازدید | 6 پست

سلام به روی ماهتون

امروز میخوام برای اونایی که اضافه وزن دارن و از چاقی رنج میبرن چند تا توصیه ی مفید بگم🙏

1.رژیمای سخت رو کنار بزارید چون عاقبت خوبی برای بدنتون نداره...

2 .با تحرک دوست باشین حتی اگر عادت به ورزش کردن ندارین کم کم شروع کنین(هر ورزشی که دوس دارین مثل پلانک یا ورزشای کششی و... از 5 دقیقه شروع و با گذشت زمان نهایتا مدت زمانو به 30 الی 35 دقیقه برسونین )ورزش به سوخت و ساز بدن خیلی کمک میکنه و شما احساس شادابی دارین💪

3.اگر نان مصرفی شما سنگکک و نان های سبوس داره خیلی برای سلامتتون بهتره یا اکر از نان لواش دز مواقعی استفاده میکنین از 4 قسمت اون نصف یا یک چهارم نان لواش رو میل کنید .

4 .قبل یا همراه غذا سالاد بخورین و سس مایونز رو از سفره ی غذا حذف کنید و به جاش از روغن زیتون یا نارنج و ابلیموی طبیعی استفاده کنید.

5.اگر شما گن لاغری دارید زمان ورزش بهترین استفاده از گن هست.

6.روزانه از میوه و سبزیجات استفاده کنین.

7.حتما 6 تا 8 لیوان اب بخورین تا اگر تصمیم به کاهش وزن دارین بعد از لاغری پوست صورتتون افتاده نشه و پوست سالم و جوانی داشته باشین🙏

8.با چای قند نخورین .قند اصلا خواصی نداره .شما میتونین به همراه چای 3 تا 4 عدد توت خشک یا 2 تا خرما بخورین .

9.میزان مصرف برنجتون رو به 7یا6 قاشق برسونین و یا توصیه میشه برنج رو به صورت پلویی نوش جان کنید مثل سبزی پلو ,هویج پلو و...

10.اگر ماکارانی رو از رژیم حذف میکنید این کار خوبیه چون همش نشاسته هستش و موجب چربی های اضافیدر بدنه ولی اگر در خوردنش تمایل داشتین مثل مقدار مصرفی برنجتون باشه و سعی کنید زیاد ماکارانی چرب نباشه.

11.راجب مصرف ته دیگ(وایییی😋😂😂😂)یه تیکه کوچولو وردارین و زیاد مصرف نکنید 🙏

12. نوشابه بی نوشایه 🚫

13.اصلا شیر کاکائو مصرف نکنید درسته مزه ی خوبی داره و خیلیا دوس دارن ولی خواصی نداره و کلسیمی در اون وجود نداره همچنین موجب خرابی و پوسیدگی دندانهاست🚫

14. مصرف کیک و شیرینیرو به حداقل برسونین و کم مصرف کنید.

15.غذاهای فست فودی و چرب رو کمتر کنید🙏

16.وعده ی صبحانه رو کامل بخورید ولی چرت و پرت نباشه(خامه ی صبحانه .حلواشکری و...گزینه ی مناسبی نیست)به جای اینها از پنیر و گردو یا عسل طبیعی(به اندازه).تخم مرغ ابپز و...نوش جان کنید.

17.اراده داشته باشین و به خودتون انگیزه بدین💞

18.به اندازه از نمک استفاده کنین.

19.مرتبا با پزشک تغذیه در ارتباط باشین💖

20.از مصرف مواد فیبر دار غافل نشین👌

و در اخر از لبنیات کم چرب(کمتر از 1/5درصد چربی)استفاده کنین👌🙏

موفق باشید💞

باهمش موافقم بجز مورد 5

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت همه اینکارارو کردم به حدی خوشتیپ شده بودم که لخت تو خونه میگشتم ولی الان دوباره برگشتم به ...

امیدوارم همیشه تندرست باشین 🌹سخته ولی ارزش داره هیچی مثل سلامتی نمیشه و برخی از ماها قدر این سلامتی رو نمیدونیم 🌹

باهمش موافقم بجز مورد 5

اهان یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم دوستان عزیزم تروخدا به قرصا لاغری دل نبندین 🚫عاقبت خوبی نداره مگر اینکه حالا شاید پزشک تغذیه برای شما دارویی که خودش تشخیص میده براتون تجویز کنه ولی اصن خودسرانه این داروهارو مصرف نکنید 🚫🚫🚫