2777
2789
عنوان

راز لاغری 💪

532 بازدید | 6 پست

سلام به روی ماهتون

امروز میخوام برای اونایی که اضافه وزن دارن و از چاقی رنج میبرن چند تا توصیه ی مفید بگم🙏

1.رژیمای سخت رو کنار بزارید چون عاقبت خوبی برای بدنتون نداره...

2 .با تحرک دوست باشین حتی اگر عادت به ورزش کردن ندارین کم کم شروع کنین(هر ورزشی که دوس دارین مثل پلانک یا ورزشای کششی و... از 5 دقیقه شروع و با گذشت زمان نهایتا مدت زمانو به 30 الی 35 دقیقه برسونین )ورزش به سوخت و ساز بدن خیلی کمک میکنه و شما احساس شادابی دارین💪

3.اگر نان مصرفی شما سنگکک و نان های سبوس داره خیلی برای سلامتتون بهتره یا اکر از نان لواش دز مواقعی استفاده میکنین از 4 قسمت اون نصف یا یک چهارم نان لواش رو میل کنید .

4 .قبل یا همراه غذا سالاد بخورین و سس مایونز رو از سفره ی غذا حذف کنید و به جاش از روغن زیتون یا نارنج و ابلیموی طبیعی استفاده کنید.

5.اگر شما گن لاغری دارید زمان ورزش بهترین استفاده از گن هست.

6.روزانه از میوه و سبزیجات استفاده کنین.

7.حتما 6 تا 8 لیوان اب بخورین تا اگر تصمیم به کاهش وزن دارین بعد از لاغری پوست صورتتون افتاده نشه و پوست سالم و جوانی داشته باشین🙏

8.با چای قند نخورین .قند اصلا خواصی نداره .شما میتونین به همراه چای 3 تا 4 عدد توت خشک یا 2 تا خرما بخورین .

9.میزان مصرف برنجتون رو به 7یا6 قاشق برسونین و یا توصیه میشه برنج رو به صورت پلویی نوش جان کنید مثل سبزی پلو ,هویج پلو و...

10.اگر ماکارانی رو از رژیم حذف میکنید این کار خوبیه چون همش نشاسته هستش و موجب چربی های اضافیدر بدنه ولی اگر در خوردنش تمایل داشتین مثل مقدار مصرفی برنجتون باشه و سعی کنید زیاد ماکارانی چرب نباشه.

11.راجب مصرف ته دیگ(وایییی😋😂😂😂)یه تیکه کوچولو وردارین و زیاد مصرف نکنید 🙏

12. نوشابه بی نوشایه 🚫

13.اصلا شیر کاکائو مصرف نکنید درسته مزه ی خوبی داره و خیلیا دوس دارن ولی خواصی نداره و کلسیمی در اون وجود نداره همچنین موجب خرابی و پوسیدگی دندانهاست🚫

14. مصرف کیک و شیرینیرو به حداقل برسونین و کم مصرف کنید.

15.غذاهای فست فودی و چرب رو کمتر کنید🙏

16.وعده ی صبحانه رو کامل بخورید ولی چرت و پرت نباشه(خامه ی صبحانه .حلواشکری و...گزینه ی مناسبی نیست)به جای اینها از پنیر و گردو یا عسل طبیعی(به اندازه).تخم مرغ ابپز و...نوش جان کنید.

17.اراده داشته باشین و به خودتون انگیزه بدین💞

18.به اندازه از نمک استفاده کنین.

19.مرتبا با پزشک تغذیه در ارتباط باشین💖

20.از مصرف مواد فیبر دار غافل نشین👌

و در اخر از لبنیات کم چرب(کمتر از 1/5درصد چربی)استفاده کنین👌🙏

موفق باشید💞

باهمش موافقم بجز مورد 5

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت همه اینکارارو کردم به حدی خوشتیپ شده بودم که لخت تو خونه میگشتم ولی الان دوباره برگشتم به ...

امیدوارم همیشه تندرست باشین 🌹سخته ولی ارزش داره هیچی مثل سلامتی نمیشه و برخی از ماها قدر این سلامتی رو نمیدونیم 🌹

باهمش موافقم بجز مورد 5

اهان یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم دوستان عزیزم تروخدا به قرصا لاغری دل نبندین 🚫عاقبت خوبی نداره مگر اینکه حالا شاید پزشک تغذیه برای شما دارویی که خودش تشخیص میده براتون تجویز کنه ولی اصن خودسرانه این داروهارو مصرف نکنید 🚫🚫🚫