parastouomidi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 537 عنوان خارش واژن 1376 بازدید | 39 پست سلام من مجردم و خیلی واژنم خارش میکنه چیکار کنم توروخدا کمکم کنید 1400/08/21 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15935 عفونت داری برو دکتر من تازه رفتم یکم خارش داشتم قرص داد بهم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 عزیزم عفونت داری ، برو دکتر و بگو که دختری که با دستگاه معاینه نکنه فقط با چشم بررسی کنه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
rain001 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2102 فقط دکتر برو.عفونت قارچی یا میکروبی میتونه باشه.اگر تشخیصت اشتباه باشه باعث تشدید بیماری میشه. این صفحه متعلق به من
rain001 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2102 پماد هیدرو کورتیزون بزن زود خوب میشی برای چه جور عفونتی خوبه؟؟؟ این صفحه متعلق به من
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 پماد هیدرو کورتیزون بزن زود خوب میشی پماد واژینال ؟ دختر هستن استارتر آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
parastouomidi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 537 آخه مشکلم اینه که پریودم برم دکتر نمیتونه دقیق معاینه کنه
شایلی۷۵ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 173 برای چه جور عفونتی خوبه؟؟؟ بعضی وقتا خارش بخاطر داشتن عفونت نیست شیو کردن نامتاسبو لباسای تنگ باعث میشن خازش داشته باشی هیدرو کورتیزونم برای خانمای مجرد خوبه ک خارش دارن
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 آخه مشکلم اینه که پریودم برم دکتر نمیتونه دقیق معاینه کنه صبر کن بعد از پریودت برو ، ولی حتما برو ، عفونت خطرناکه اگه بمونه، باعث چسبندگی رحم و لوله ها میشه، رسیدگی کن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
parastouomidi مدیر استارتر عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 537 من تا به حال از این مشکلات نداشتم بنظرتون ژل شستشو بگیرم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22892 نه واژینال نیست موضعیه برا عفونت باکتریایی خوبه یا قارچی ؟ میشه توضیح بدید چون من هم در حال درمانم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
rain001 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2102 بعضی وقتا خارش بخاطر داشتن عفونت نیست شیو کردن نامتاسبو لباسای تنگ باعث میشن خازش داشته باشی هیدرو ک ... منم دخترم و حالت ترشحاتی دارم که سفیدن و بدون بو یا با بوی کم هستن و عین دستمال کاغذی های ریز ریز خیس هستن.فقط خارش دارم و این ترشحات این صفحه متعلق به من
شایلی۷۵ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 173 من تا به حال از این مشکلات نداشتم بنظرتون ژل شستشو بگیرم ژلدشستشوهم خوبه ولی منم وقتی مجرد بودم خارش داشتم هیدرو کورتیزون زدم خوب شد