2777
2789
عنوان

از فکر طلاق اومدن بیرون ولی .....

257 بازدید | 33 پست

من از عید بخاطر اختلافات زیادی که توی هفت سال زندگی مشترک داشتیم اومدم خونه پدرم برای جدایی. یه دختر دوسال و نیم دارم. اینجا بعد چقدر بدبختی کار پیدا کردم و کارای طلاقمو داشتم انجام میدادم که یه ماه و نیم پیش مادرشوهرم زنگ زد وساطت کنه که شوهرت هنوز دوستون داره و اینا منم گفتم بشرطیکه اخلاقای بدشو بزاره کنار من برمیگردم بخاطر بچم. از کارم اومدم بیرون . حالا هی امروز و فردا میکنه نمیاد دنبالمون . اون شیرازه من یه شهر دیگه. یه روز میگه ماشین خرابه یه روز میگه بارندگیه خلاصه یک ماه و نیمه من و بلاتکلیف گذتشته. ابروم جلو خانوادم رفته بخدا . هرروز میگن پس شوهرت کی میاد . خیلییی به غرورم برخورده . این چطور دوست داشتنیه اخه. تو فکرم دوباره قیدشو بزنم

حتما برا مهریه نقشه کشیده

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بخاطر مهریه مادرشوهرت مجبور شده اینطور بگه اگه دل شوهرت باهات بود همون شب که هیچ همون هفته باید با سر میومد

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر مهریه مادرشوهرت مجبور شده اینطور بگه اگه دل شوهرت باهات بود همون شب که هیچ همون هفته باید با س ...

برای مهریه نیست. چون مهریه ای ندارم . دو هفته اول خیلی میگقت بیام ولی چون ما کرونا داشتیم من نزاشتم بیاد. اما الانم نمیدونم چرا دست دست میکنه

دباره برو سر کارت تا نیامد منت بکشه بر نگرد  بعد هی بهت تنه میزنه چقدر التماسم کردی تا امدم دن ...

اون کارو با سختی من پیدا کرده بودم اونم بعد دو ماه گشتن. انقدر خونه بابام سختی کشیدم راضی شدم برگردم

چیزی نداره که از مهریه بترسه . مهریه رفتم شکایت کردم هیچی به هیچی . قاضی گفت چیزی نداره شوهرت

وا قسطی چی؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
قسطی هم باید حقوق بگیر باشه. فعلا داره کار معامله ماشین انجام میده اونم با حساب مامانش

ینی سرکار هم نمیره؟

میگم که . معامله ماشین انجام میده

همین؟

میگم که . معامله ماشین انجام میده

قاضی هیچی نگفت ینی؟ینی هیچ حق و حقوقی بهت تعلق نمیگیره؟

2790
2778
2791
2779
2792