2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

130 بازدید | 13 پست

یکی هس ک خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی۱۲سال اختلاف سنی داریم،سن دار نیساا،جوونه😐😂نظر شما در این باره چیه؟ینی سن ک ی عدده باید همه چیو بهم بریزه و کنسل کنه؟

ازدواج و اینا الان درکار نیسا،من کوچیکم هنو

کلا دارم میپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من کلا با بالای ۱۰ سال ازدواج نمیکردم با شوهرمم ۸ سال اختلاف دارم ولی اگ یکی همچیییییییش اوکی بود اخلاقی ظاهرش به دلم میشست از نطر مالی همچیه همچی دیگ ک از دست دادنش احمقانه بود ۱۲ سالم قبول میکردم

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

من برای خودم نمی پسندم حتی ۵سالم زیاده بنظرم  بازهم میگم برای خودم اینو درنظر دارم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بنظر من ک بستگی ب طرف مقابل داره ک چه شخصیتی داشته باشه و طرز تفکرش چجوری باشه

من و همسرم ١٠ سال اختلاف سنی داریم ولی خوشبختم و اصلا هیچوقت حس نکردم از من خیلی بزرگتره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ولی همیشه اختلاف سنی مشکل ایجاد نمیکنه اما ۱۲سال خب...مثلا تو ۲۰سالته وهمسرت۳۲سالش...اون از شیطنت های دوران جوانیش گذشته والان داره به سمتی میره ک ی مرد کامل وپخته بشه وشایپ خیلی چیزهارو نپسنده...ک تو دوس داری تجربه کنی،ولی بستگی ب اخلاق واینا هم‌داره

خدایی هیچ مشکلی نداره

من ۱۲ سال و فاجعه نمیدونم هرکس البته نظرش محترمه ولی بالای این اختلاف دیگ خوب نیس ولی فک نمیکنم زیاد بد باشه دوستام بیشترا با ۱۰ سال اختلاف ازدواج کردن حالا ۲ سال اینور اونور چیزیو تغییر نمیده

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
از نظر مالی چطوره

الان سربازه،فوق لیسانس داره،نفر اول دانشگاهشون بود،مهندسی خونده،خیلیییی جاهام واس کار میخانش اما سربازیش مانعشه فعلا،الانم اگ خوب نباشه بعدا واقن موفق میشه،فامیل دورم هسیم