یکی هس ک خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی۱۲سال اختلاف سنی داریم،سن دار نیساا،جوونه😐😂نظر شما در این باره چیه؟ینی سن ک ی عدده باید همه چیو بهم بریزه و کنسل کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من کلا با بالای ۱۰ سال ازدواج نمیکردم با شوهرمم ۸ سال اختلاف دارم ولی اگ یکی همچیییییییش اوکی بود اخلاقی ظاهرش به دلم میشست از نطر مالی همچیه همچی دیگ ک از دست دادنش احمقانه بود ۱۲ سالم قبول میکردم
بنظر من ک بستگی ب طرف مقابل داره ک چه شخصیتی داشته باشه و طرز تفکرش چجوری باشه
من و همسرم ١٠ سال اختلاف سنی داریم ولی خوشبختم و اصلا هیچوقت حس نکردم از من خیلی بزرگتره
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂
ولی همیشه اختلاف سنی مشکل ایجاد نمیکنه اما ۱۲سال خب...مثلا تو ۲۰سالته وهمسرت۳۲سالش...اون از شیطنت های دوران جوانیش گذشته والان داره به سمتی میره ک ی مرد کامل وپخته بشه وشایپ خیلی چیزهارو نپسنده...ک تو دوس داری تجربه کنی،ولی بستگی ب اخلاق واینا همداره
من ۱۲ سال و فاجعه نمیدونم هرکس البته نظرش محترمه ولی بالای این اختلاف دیگ خوب نیس ولی فک نمیکنم زیاد بد باشه دوستام بیشترا با ۱۰ سال اختلاف ازدواج کردن حالا ۲ سال اینور اونور چیزیو تغییر نمیده