نشونه۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2003 عنوان بیاین بگین حق باکیه؟؟؟ببب 119 بازدید | 12 پست پدرشوهرم چهارشنبه براثر کرونا فوت کرد مادر شوهرو خاهرشوهرامم گرفته بودن همشون حالا دیروز بچمو که دوماهشه دادم دست خاهرم رفتم واسه تشییع جنازه و ایناحالا اصرار میکنن بچه رو بردار بیا اینجاچیزیش نمیشه نگهش میداریم نگران نباش منم میترسم ببرم هربار یه چیزیو بهانه میکنم من حق ندارم ازبچم مراقبت کنم؟من آدم بده میشم؟ تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 1400/08/21 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6126 چرا حق داری امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
نشونه۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2003 ببخشید اون ببب دستم خوره ندیدمش اصلا تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان
یاس۱۴۳۴ عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1416 داری کار درست رو انجام میدیبرا اونام بهونه بیار، مثلا بگو نه نمیارم نمیخوام اذیتتون کنه و اینا
یاســرازقی عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 حق باشماست دوست عزیز یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50264 حق باتوئه.بچه ت هم نبر.بگو شما کرونا دارین بهتره رعایت کرد.خودتم چندتا ماسک بزن نگیری خدایی نکرده فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
shabaftabi عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 4847 بنظرم سلامتی بچت مهم تر..خیلی با احترام بگو خطرناک میترسی بچه ضعیفه صرف نظر از کرونا بچه دوماه خیلی مراقبت ویژه میخاد کافی بادسردی بهش بخوره
نشونه۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2003 حق باتوئه.بچه ت هم نبر.بگو شما کرونا دارین بهتره رعایت کرد.خودتم چندتا ماسک بزن نگیری خدایی نکرده متاسفانه قبول نمیکنن که کرونا دارنبه خدا بعد زایمانم روز خوش نداشتم ازدست این ویروسبعدش شوهرم مبتلا شد کلی استرس کشیدم شوهرم الان خوب شده بچم دوماشه نذاشتم بیاد پیشش یه بارم بچشو بغل نکرده طفلی کی راحت میشیم ازدست کرونا😔 تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50264 متاسفانه قبول نمیکنن که کرونا دارن به خدا بعد زایمانم روز خوش نداشتم ازدست این ویروس بعدش شوهرم مب ... اهمیت نده بزار هرچی میخوان بگن.فردا خدایی نکرده بچه چیزیش بشه تقصیرا و میندازن گردن تو فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نشونه۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2003 بنظرم سلامتی بچت مهم تر..خیلی با احترام بگو خطرناک میترسی بچه ضعیفه صرف نظر از کرونا بچه دوماه خیلی ... فردا واکسن دوماهگیشو میزنن به خدا کلی دردسر کشیدم استرس کشیدم تادنیا بیاد تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشی حتی امنیو سنتزو اکو قلب چند بار رفتم نصف جون شدم تاسالم دنیا بیاد اگه چیزیش بشه من نابود میشم😔 تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان
shabaftabi عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 4847 فردا واکسن دوماهگیشو میزنن به خدا کلی دردسر کشیدم استرس کشیدم تادنیا بیاد تاپیکای قبلمو بخونی ... خدا نکنه عزیزم فقط بخاطر رضایت دیگران بچتو در معرض خطر ویروس قرار نده ب همسرت بگو با خانوادش صحبت کنه و بگه خطرناک چون ناقل هستن خانواده همسرت ..