2777
2789
عنوان

دلم شکست😔💔

77 بازدید | 3 پست

من حدودا دوماهی میشه که داخل آموزش دانشگاه مشغول به کارم و راضیم اونجا محل رفت و امد زیاده و ادمهای زیادی میان رئیس دانشگاه دوست پدرم هستند 

من پشت چشمم مقداری پف داره که با عمل بلفارو درست میشه یک اقایی برای تحقیق امر خیر رفتن پیش دوست پدرم و گفته باطنش خیلی پاکه و دختر خیلی خوبیه اما چشمش انحراف داره یه بنده خدایی همین حرفو به من زد من اصلا اعتماد به نفس نداشتم واقعا دلم شکست چرا ادمی که تحصیلکرده و دکتره و دکترای حقوق داره و نباید ناعادلانه قضاوت کنه منو قضاوت کرده و گفته چشمش انحراف داره بحث ازدواج و خواستگار نیست چون کسی که بخوادت بازم میاد جلو و به حرف یه نفر اکتفا نمیکنه اما چرا بعضیا انقدر زود قضاوت میکنن و با دل بقیه بازی میکنن مخصوصا دوست پدرمم که خودش یه دختر همسن و سال من داره نمیدونم به مادرم بگم نگم چون خیلی حالم بده و من برم محل کارم باید با دوست پدرم هم رو در رو بشم 

کسی هست که مشکل منو داشته باشه با عمل درست میشه؟

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهم زیبایی درونته،اینکه زرنگ بودی درس خوندی و رفتی سرکار قابل تحسینه،اینکه یه نفر روی شما عیب میزاره ب اون معنا نیست ک شما واقعا زشتید مهم انسانیته ک خیلیا ندارن و براحتی دل میشکنن،برات مهم نباشن،اعتماد ب نفست بالا باشه و محل نده ب حرفای ناپسند دیگران

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲