2777
2789
عنوان

گلاب برای کرونا خوبه آیا

1199 بازدید | 14 پست

بچه‌ها گلوم التهاب داره 

یبار دکتر رفتم اما هنوز خوب نشدم 

میخوام دوباره برم اما بدن درد شدید دارم نمیتونم از جام بلند شم 

برای التهاب گلو چیا خوبه؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

عسلو اب گرم لیمو بخور 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب بو داره نخور،عسل و آبلیمو بخور،دمنوش آویشن،چهارتخمه خیس کن بخور یا آسیاب شدش رو خشک خشک بخور

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

گلاب خوبه؟محشره!

تو گلوت غرغره کن درستش میکنه.آبنمک هم حتما غرغره کن.

گلاب رو خالی غرغره کن.هرروز هم چندقاشق بریز تو یه لیوان آب بخور.بدنتو پاکسازی میکنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
با آب گرم درست کنم؟ 

اره سردی برای کرونا خوب نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
گلاب بو داره نخور،عسل و آبلیمو بخور،دمنوش آویشن،چهارتخمه خیس کن بخور یا آسیاب شدش رو خشک خشک بخور

عسل و آبلیمو را به چه میزان توی یه لیوان آب بریزم؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

چقدر لیمو و چفدر عسل تو یه لیوان آب بریزم؟ 

یک قاشق آبلیمو و یک قاشق عسل

آب نمک هم غرغره کن

برای تهیه محلول مناسب، باید ۹ گرم نمک در یک لیتر آب محلول شود و روزانه غرغره شود و درون حفره های بینی به گونه ای شست و شو داده شود که آب وارد مجرای گلو گردد. میزان نمک بیشتر، نه تنها مفید نیست بلکه می تواند به مخاط بینی آسیب برساند؛ نمک کمتر نیز از کارایی محلول می کاهد.

تهیه یک پارچ از این محلول، کار را برای افرادی که وارد خانه می شوند آسان می کند تا به راحتی و سرعت، بعد از شست و شوی کامل دست ها با صابون مایع، گلو و بینی خود را با آب نمک رقیق، بشویند.

می توانید اسپری کوچکی از محلول آب و نمک همراه داشته باشید تا اگر در طول روز که امکان شست و شو ندارید، از این اسپری استفاده کنید.

۲ بار شست و شو در روز، احتمالاً اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

عسل و آبلیمو را به چه میزان توی یه لیوان آب بریزم؟ 

یه قاشق مربا خوری بزرگ با آبلیمو هم طوری که به ترشی بزنه با آب جوش فوری خوب میشی گلوت صاف میشه ولی گلاب عطر داره برا نفس بده

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰