2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

181 بازدید | 13 پست

برای پس انداز سکه پارسیان خوبه؟ کسی تا حالا فروخته می دونی چه قدر موقع فروش ازش کم می کنن مثلا الان سکه پارسیان یک گرمی یک ملییون نیم قیمتش زده اگه بخوای بفروشی چه قدر ازت بر می دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که تجربه ی خوبی ندارم یه مدتدچندتا جمع کردم موقع فروشش خیلی اذیت شدم حتی بعضی مغازه ها نمیخریدن. موقع فروش هم ازش خیلی کم کردن. سکه یک گرمی هم همین طوره

بجاش گوشواره کوچیک یا پلاک نازک سلک بگیری به صرفه تره ( طلای دست دو)

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تقریبا ۴۰ تومن کم میکنن. آره خوبه من قبلا راحت فروختم خوبیش اینه که با پول کمی میتونی بخری 

عزیز م میشه اینو بهم بگی برام سواله مثلا الان که یک گرمی 1500 پولشه اگه بخوای بفروشی 40 تومن از 1500 کم می کنن یا از وزنش منظورم اینه مثلا الان یه گرم طلا 1260 پولشه 

من که تجربه ی خوبی ندارم یه مدتدچندتا جمع کردم موقع فروشش خیلی اذیت شدم حتی بعضی مغازه ها نمیخریدن. ...

نظر منم همینه پارسیان زحمتش بسیاره وسودش کم ولی بازم گوشواره اینا رو نمیپسندم فقط ربع ونیم 

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
نظر منم همینه پارسیان زحمتش بسیاره وسودش کم ولی بازم گوشواره اینا رو نمیپسندم فقط ربع ونیم 

بله اگه بتونه با پولش ربع یا نیم بخره که بهتره ولی من برای پول با مقدار کم گفتم حتی یه تیکه طلای کوچیک بهتر از پارسیان

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بله اگه بتونه با پولش ربع یا نیم بخره که بهتره ولی من برای پول با مقدار کم گفتم حتی یه تیکه طلای کوچ ...

👌

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
عزیز م میشه اینو بهم بگی برام سواله مثلا الان که یک گرمی 1500 پولشه اگه بخوای بفروشی 40 تومن از 1500 ...

عزیزم پارسیان اجرت فروشش همون ۴۰ یا ۵۰ هست برای هر وزنی .

وقتی میخری اضافه پرداخت نمیکنی مثل سایر طلاها .مثلا اگه قیمت روز طلا ۱ تومن باشه . پارسیان ۵۰۰ سوتی ( ۰/۵۰۰) میشه ۵۰۰ تومن . ولی موقع فروش از مبلغ نهایی با توجه به قیمت روز طلا ، مثلا ۵۰ کم میشه ازش . 

بارم سوال کن از طلافروشی من یکساله اطلاع ندارم از اجرت فروشش و اینکه سعی کن همیشه از یکجا بخری و قبلش بپرسی که. بعدا میخرن ازت یا نه.

البته از هر نوع طلایی باید حداقل دو سال بعد انتظار سود داشته باشی

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من