2777
2789
بخاطر مشکلاتم گاهی بدجور استرس میگیرم ممنون از محبتت که پرسیدی عزیزم

وای ببخشید نباید می‌پرسیدم شرمنده اخه من کمک کردن و اینکه حال دل کسی رو خوب کنمو زیاد دوس دارم برا اون من عذر میخوام...

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخشید نباید می‌پرسیدم شرمنده اخه من کمک کردن و اینکه حال دل کسی رو خوب کنمو زیاد دوس دارم برا ا ...

نه عزیزدلم

چرا فکر کردی که نباید میپرسیدی

من حرف بدی زدم ؟؟؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اخی.سربازه؟

نه از دانشگاه میاد...راه دوره

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
چرا

کار هرشبمه خوابم نمیبره😐

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه