2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

141 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من انقدر هیجان دارم نمیدونم چیکار کنم 

انگار تو فضام،باورم نمیشه بعد یه سال باردار شدم 

ماه قبل همه علائم بارداریو داشتم ولی متاسفانه بعد 6 روز پری شدم ،خودم احساس کردم سقط کردم چون خونریزی و دردو ..همه چی یه جور دیگه بود.امیدم رو از دست ندادم و کلی خودمو تقویت کردم ،یه هفته پیش بیبی زدم منفی شد.امروز موعدم بود ولی پری نشدم بخاطر همین بیبی(ویور) گذاشتم بعد 2دقیقه هاله انداخت وکم کم پررنگ شد .لطفا خانومایی که تجربه داشتن کمکم کنید بنظرتون باردارم یا الکی خوشحال شدم 

مبارکه گلم بارداری 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا برای همه دعا کن 

دعا کن خداهیچکس با بچه امتحان نکنه

مبارکه گلی

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

این لحظه بهترین حس دنیاست شادی و هیجان و استرس 

برای منم خدا خواسته بود منو شوهرم هردو سوپرایز شدیم

شوهرم پشت در دشویی نشسته بود حتما میخواست بیبی رو ببینه نذاشت سوپرایزش کنم🤣🤣🤣🤣🤣

مبارکه ولی نگو ب شوهرت سوپرایزش کن

یه صلوات برای برآورده شدن حاجاتم مهمونم میکنی؟🥺❤
این لحظه بهترین حس دنیاست شادی و هیجان و استرس  برای منم خدا خواسته بود منو شوهرم هردو سوپرایز ...

واقعااا که بهترین حس دنیاست،بخدا انقدر حس عجیب غریبی دارم که نمیشه توصیفش کرد خنده گریه ذوق هیجان استرس وای وای احساس میکنم دیونه شدم.مرسی عزیز دلمی😘 .نه متاسفانه شوهرم امشب سرکارِ صبح که بیاد سوپرایزش میکنم ..😊

عزیزم ماه قبل که میگی بعد شش روز پری شدی بخاطر سقط نبوده رحمت داشته اماده میشده برا بارداری چون اقدام بودی.

خیلیا اینو نمیدونن وقتی خانومی در حال اقدام باشه آخرین پریودیش اگر عقب یا جلو بیفته یا دلدرد و کمردرد شدید داشته باشه ماه بعد اقدام کنه حتما باردار میشه.

فقدیمیا به این میگفتن جنگ بچه یعنی رحم و بدن خانوم در حال آماده شدنه.من سر هر دو بارداریم اینجوری شدم که برام گفتن دلیلش اینه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند