آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 عنوان یکی به دادوم برسه واویلا🤧🤧🤧 1102 بازدید | 45 پست میگم با خوردن قرص آسیکلوویر ۴۰۰ تیخال لبم چند روزه خوب میشه؟ تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘 1400/08/21 | 03:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس۱۴۳۴ عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1416 برا یه تبخال قرص نخور هر قرصی عوارض دارهخمیردندون بزن روش بخواب تا خشکش کنه
saraa80 عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 2672 من یه کرم دارم اونو زدم دوسه روزه خوب شد عکسشو بفرسم؟ برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 برا یه تبخال قرص نخور هر قرصی عوارض داره خمیردندون بزن روش بخواب تا خشکش کنه خمیر دندون چند روزه خشک میکنه؟میترسم دخترم ازم بگیره الانم ماسک زدم خوابیدم 😰😥 تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 من یه کرم دارم اونو زدم دوسه روزه خوب شد عکسشو بفرسم؟ اسمش ملیسانه؟بفرست اگه زحمتی نیست تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
یاس۱۴۳۴ عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1416 خمیر دندون چند روزه خشک میکنه؟میترسم دخترم ازم بگیره الانم ماسک زدم خوابیدم 😰😥 معمولا برا بعضیا یه شب بعضیام دو شب
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 معمولا برا بعضیا یه شب بعضیام دو شب خمیر دندون معمولی؟الان میرم میزنم گلم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 معمولا برا بعضیا یه شب بعضیام دو شب خودت تست کردی؟ی تبخال بد زدم 😢😢 تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6542 دوره تبخال یک هفته س هرکاری کنی هفت روز هست برا دردش و خارش گل خواصی آب کن بخور و و تفالشو بزن رو تبخال یا آجر. و بشور خوب و بذار داخل فریزر دوتا تیکه کوچیک و روش بذار و وقتی سردیس رفت اون یکی رو بذار چندبار تکرار کن زودتر خارشش می ه دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
saraa80 عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 2672 اسمش ملیسانه؟بفرست اگه زحمتی نیست نه عزیز دلم چه زحمتی برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 دوره تبخال یک هفته س هرکاری کنی هفت روز هست برا دردش و خارش گل خواصی آب کن بخور و و تف ... اره لعنتی دیر خوب میشه...امشبم شب اولشه دردش منو دیوونه کرد 😥از ترس با ماسک خوابیدم که دخترم کوچیکه دستش بهش نخوره تبخال بزنه تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
یاس۱۴۳۴ عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1416 خودت تست کردی؟ی تبخال بد زدم 😢😢 من قبل عمل بینیم پایین بینیم میزدم قبل هر پریودحداقل خیالتونم راحته بچت نمیگیرهیه لایه کلفت بزنید
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 نه عزیز دلم چه زحمتی مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘😘😘فردا دیگه باید بخرم بزنم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10946 من قبل عمل بینیم پایین بینیم میزدم قبل هر پریود حداقل خیالتونم راحته بچت نمیگیره یه لایه کلفت بزنی ... من با جیغ دخترم دیشب پریدم صبح بیدار شدم دیدم تبخال زدم...یعنی متنفرم از این تبخال لعنتی تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘