2777
2789
عنوان

یکی به دادوم برسه واویلا🤧🤧🤧

1102 بازدید | 45 پست

میگم با خوردن قرص آسیکلوویر ۴۰۰ تیخال لبم چند روزه خوب میشه؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا یه تبخال قرص نخور هر قرصی عوارض داره خمیردندون بزن روش بخواب تا خشکش کنه

خمیر دندون چند روزه خشک میکنه؟میترسم دخترم ازم بگیره الانم ماسک زدم خوابیدم 😰😥

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من یه کرم دارم اونو زدم دوسه روزه خوب شد عکسشو بفرسم؟

اسمش ملیسانه؟بفرست اگه زحمتی نیست

معمولا برا بعضیا یه شب بعضیام دو شب

خمیر دندون معمولی؟الان میرم میزنم گلم 

معمولا برا بعضیا یه شب بعضیام دو شب

خودت تست کردی؟ی تبخال بد زدم 😢😢

دوره تبخال یک هفته س 

هرکاری کنی هفت روز هست 

برا دردش و خارش گل خواصی آب کن بخور و و تفالشو بزن رو تبخال 

یا آجر. و بشور خوب و بذار داخل فریزر 

دوتا تیکه کوچیک 

و روش بذار و وقتی سردیس رفت اون یکی رو بذار  چندبار تکرار کن زودتر خارشش می ه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
دوره تبخال یک هفته س  هرکاری کنی هفت روز هست  برا دردش و خارش گل خواصی آب کن بخور و و تف ...

اره لعنتی دیر خوب میشه...امشبم شب اولشه دردش منو دیوونه کرد 😥از ترس با ماسک خوابیدم که دخترم کوچیکه دستش بهش نخوره تبخال بزنه

نه عزیز دلم چه زحمتی

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘😘😘فردا دیگه باید بخرم بزنم 

من قبل عمل بینیم پایین بینیم میزدم قبل هر پریود حداقل خیالتونم راحته بچت نمیگیره یه لایه کلفت بزنی ...

من با جیغ دخترم دیشب پریدم صبح بیدار شدم دیدم تبخال زدم...یعنی متنفرم از این تبخال لعنتی