2777
2789
عنوان

ازدواج موفق

868 بازدید | 33 پست

دوستان بیاید از تجربیاتتون بگید چی شد ک شرایط ازدواج براتون مهیا شد؟

کسی رو می‌خواستید ک باهاش در ارتباط نباشید ولی بهش برسید؟

کسی هست امیدی نداشته بوده ولی رسیده ب هدفش؟

اونایی ک دوست بودن اصلا چجوری دوست شدن؟ بعد چجوری ختم ب ازدواج شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدا شدم.

فقط یه چیزی میگم اگه شوهر کردید ذره ای از زندگیتون رو پیش هیچکس تعریف نکنید جز مشاور وارد. و اجازه دخالت هیچکس رو ندید. 

ضمنا مجردی تا آخر عمر هزاران برابر بهتر از طلاقه.

من جدا شدم. فقط یه چیزی میگم اگه شوهر کردید ذره ای از زندگیتون رو پیش هیچکس تعریف نکنید جز مشاور وا ...

بله خب منم ازدواج موفق دوس دارم 

جالبه اینجاست ک من اصلا دوس ندارم بعد از ازدواج با دوستام در ارتباط باشم 

فقط خانواده نزدیک والا 

انقد بد شنیدم ک نگو

من دوست پسر داشتم و احمق بودم ک وقت و احساسمو پای آدمای بیهوده تلف میکردم و ب این نتیجه رسیدم چیزی ک ...

وااااای عزیزم آخرش قشنگ بود 

من اصلا اهل دوست پسر نیستم 

ینی تا حالا هم نداشتم ی دختر شیطون بلا دست نخورده باکره هستم 

ینی نگی یهو از این دخترای مغرور و یا بسته ای هستم 

نه دوست نداشتم ک دوست بشم

ولی ازدواج موفق رو دوس دارم اونم همسرم باید عالی باشه 

نمیخوام ب گناه آلوده بشم اما از اونجایی ک برام پیش نمیاد خیلی میترسم 

بله خب منم ازدواج موفق دوس دارم  جالبه اینجاست ک من اصلا دوس ندارم بعد از ازدواج با دوستام در ...

من بعد از طلاق فهمیدم چیزی به اسم دوست وجود نداره!

خانواده نزدیک هم باید روابط بسیار محدود باشه

بله خب منم ازدواج موفق دوس دارم  جالبه اینجاست ک من اصلا دوس ندارم بعد از ازدواج با دوستام در ...

من ازدواج موفق داشتم. دوستامم عالی هستن. باهاشون هم در ارتباطم. خیلی هم گل و پاکن. دوستهای همسرم هم عالی هستن. چه مذکر، چه مونث. من و همسرم هم‌دانشگاهی بودیم. دوست‌های مشترک هم زیاد داریم. به نظرم خیلی وقتها دوستها میتونن از فامیل درجه یک هم بهتر باشن.

من خودم جونمو براشون میدم. خیر ببینن که فقط خوبی کردن بهم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من بعد از طلاق فهمیدم چیزی به اسم دوست وجود نداره! خانواده نزدیک هم باید روابط بسیار محدود باشه

عزیزدلم 

حالا ان شاالله بهترش گیرت میاد گاهی اینا درس عبرته

من خودم میدونم دوستام بد خواه من هستن 

من اصلا نمیتونستم کسیو جذب کن چون بقیه حسودی میکردن میگفتن مثلا چرا طرف باید بیاد سمت تو 

من ازدواج موفق داشتم. دوستامم عالی هستن. باهاشون هم در ارتباطم. خیلی هم گل و پاکن. دوستهای همسرم هم ...

چقد خوب 

خوشحالم برات 

دوست خوب نعمته ولی دوستی ک خیرخواهت نباشه دوشمنه 

من دوست خوب نداشتم 

خیلی خیلی مهمه دور و بر آدم رو چ کسایی احاطه کرده باشن

ارزوی همون رو دارم. کاش برگرده. یه بچه دارم. دعا کن برام.

الهیییی 

عزیزدلم کاش برگرده ان شاالله متوجه بشه ب اشتباهش و برگرده 

حس خوب بنداز کلی تله پاتی باهاش انجام بده ک برگرده 

من اونی‌که دوسش داشتم الان کاملا از چشمم افتاده ،الان که فکر میکنم باعث تاسفمه یه روزی همچین آدمی رو دوست داشتم ،

الان اگه صد بار هم بیاد بگه غلط کردم جواب سلام هم بهش نمی‌دم چه برسه بخوام دوسش داشته باشم 

چقد خوب  خوشحالم برات  دوست خوب نعمته ولی دوستی ک خیرخواهت نباشه دوشمنه  من دوست خ ...

ببین خیلی وقتها دوطرفه‌س.

من خودم همه‌ش خیرشونو خواستم. هر کاری هم براشون کردم و میکنم. اونا هم صد برابر بهم خوبی کردن.

گاهی باید به دنیا و مردمش یه کم خوش‌بینانه‌تر نگاه کرد. نترس از مردم. خوب و بد، هر دو وجود دارن. خوب‌هاشو پیدا کن و ولشون نکن و هر کاری براشون بکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟