2777
2789
عنوان

فروش طلا

159 بازدید | 9 پست

به نظرتون طلاهام بفروشم برای خرید ماشین برای خودم   

شوهرم میخواد وام بگیره برای خرید ماشین   

اولا خیلی آدم بی خیالی هست و هر کاری رو پشت دل می اندازه    و امروز و فردا میکنه

ثانیاً این آدم از بس روی همه چی  حساسه 

من حتی جرات نمیکنم   ماشینی که اون بخره دست بزنم   خیلی کم طاقته  سریع دعوام میکنه جوری هست اخلاقش که اگه توی خونه یه پیچ گوشتی یا یه آچار گم بشه   می اندازه گردن من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب رفتم خونه بابام دیگه شوهرم کاری براش پیش اومد رفت  جایی    نتونست بیاد دنبالم   منم راهم دور بود    کلی خرید هم کرده بودم و دخترم هم بغلم بود    واقعا تا وقتی رسیدم خونمون   از پا افتادم     خیلی برام سخت گذشت   اگه مدرسه هم حضوری بشه باید پسرم رو ببرم   دیگه باید کلی راه رو پیاده روی کنم با بچه ی بغل

من طلاهامو یک سال بعداز عروسی فروختم ۱۹۰ گرم بود،مثل سگ پشیمونم،فقط حلقه دارم،دیگه نتونستم بخرم،به ن ...

منم دقیقا همین فکر میکردم   ولی الان  ده ساله که از زندگیمون  میگذره  تا کی باید با دوتا بچه سوار موتور بشیم 

منم دقیقا همین فکر میکردم   ولی الان  ده ساله که از زندگیمون  میگذره  تا کی ...

نمی دونم،شوهر منم با پول طلا ماشین خرید،وبدهیشو داد،ولی اون موقع اگه من طلا نمی فروختم از داداش یا باباش میگرفت،دلسوزی بیجا کردم،خودشم پشیمونه میگه کاش میگفتی طلاهامو نمیدم

نمی دونم،شوهر منم با پول طلا ماشین خرید،وبدهیشو داد،ولی اون موقع اگه من طلا نمی فروختم از داداش یا ب ...

منم برام سخته  میدونم که دیگه نمیتونم طلا  بخرم ولی واقعا برام سخت میگذره  بدون ماشین هر جا بخوام برام باید بچه هام بزارم خونه   در روشون قفل کنم    با عجله برم  و بیام    و تا وقتی برسم خونه  از خستگیش گذشته    فکرم هزار راه میره