2777
2789
پدر مادرم بهم برگردوند بعد کرونا سخت الانم معجزه باید بشه من از افسردگی در بیام ترس از اینده گرفتم

خداروشکر تنشون سلامت همیشه 

توکلت بخدا باشه خدای امروز خدای فردا هم هست⁦❤️⁩🍃

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بارداری بعد ۶ سال اونم با ذخیره بسیار پایین 

خداروشکر چقدر خوشحال شدم با این حرفتون 

برا منم دعا کنین لطفا🍃🌸

خداروشکر چقدر خوشحال شدم با این حرفتون  برا منم دعا کنین لطفا🍃🌸

دعای مشلول برام معجزه کرد شمام بخونید با وضو شب هنگام ۱۰ بار با دلی شکسته جواب میده.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
دعای مشلول برام معجزه کرد شمام بخونید با وضو شب هنگام ۱۰ بار با دلی شکسته جواب میده.

منظورتوت اینکه ده بار دعای  مشلول رو بخونم ؟یا ده بار حاجتمو بگم؟

مرسی که گفتید🌸🍃

خواهش میکنم دعای مشلول از بازار دانلود کن صوتیشو با صدای محسن فرهمند صداش دلنشینه با وضو هم بخون به منم دعا انشاءالله هر حاجتی داری بهش برسی‌. اگه شرایطشو داری الان بخون

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بچه بودم بهم تو خواب نشون دادن همسرم چطوریه. و ۲۴ سالگی با همون ازدواج کردم  طرف غریبه بود و اصلا ندیده بودمش

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

در شرایطی که نمیتونستم باردار شدم .دکترم چیزی برای گفتن نداشت و میگفت وقتی خدا بخواد کسی نمیتونه جلوشو بگیره

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بارها و بارها. همین چندماه پیش از یه بلای خیلیییییییییییییییییییییییییی بزرگ نجاتم داده ذره ذره حقیقت یه ماجرایی رو نشونم داد تا بدبخت نشم

یا چندسال پیش ساعت ۱۰ شب زمستونی داشتم از یه مسیری برمیگشتم رو پل بودم یه آقایی که پشت سرم داشت میومد وحال عادی هم نداشت و مزاحمت ایجاد کرده بود برام فقط خدا میدونه چه ترسی تو دلم بود چطوری ازش کمک خواستم 

یهو یه آقای دیگه پیدا شد کمکم کرد باهاش درگیر شد به من گفت تو فقط برو یعنی سالها گذشته فقط میگم اگه زنده هست خدا هرچی خیر و سعادته بهش بده

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش