2777
2789
عنوان

عشق ی طرفه

90 بازدید | 8 پست

من خب چند وقته عاشق ی دانشجو پزشکیم خودمم دانشجو اموزش ابتدایی از ی خانواده سرشناس موندم باهاش برم ارتباط برقراز کنم یا خیر 

میدونم اون اقا با کسی نیستن مرددم خواهشن راهنماییم کنید 

نمی‌دونم چرا احساس میکنم عاشق پزشکی هستی بیستر تا خودش چون الزامی نبود رشته مطرح بشه به خصوص وقتی اص ...

ببین من خودش و میخام من از لحاظ قیافه و اینا خیلی ازش سر ترم ولی میترسم چون دانشجو پزشکی هستن پسم بزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من خودش و میخام من از لحاظ قیافه و اینا خیلی ازش سر ترم ولی میترسم چون دانشجو پزشکی هستن پسم بز ...

به نظرم اگه به خاطر این دلیل مسخره رد کنه خب همون بهتر که ازدواج و رابطه ای صورت نگیره

به نظرم اگه به خاطر این دلیل مسخره رد کنه خب همون بهتر که ازدواج و رابطه ای صورت نگیره

ب نظرتون دلیل مسخره اییه ؟

من خیلی بزرگش کردم ب نظرم چون همه میگن پزشک با پزشک باید ازدواج کنه😥

ب نظرتون دلیل مسخره اییه ؟ من خیلی بزرگش کردم ب نظرم چون همه میگن پزشک با پزشک باید ازدواج کنه😥

آره اگه یه نفر شما را صرفاً به خاطر اینکه پزشک نیستید رد کنه باور داری عاشق خودته یا رشته ات که پزشکیه؟ من تا حالا این جمله را که آخر گفتی نشنیدم غیرمنطقی به نظر میرسه

آره اگه یه نفر شما را صرفاً به خاطر اینکه پزشک نیستید رد کنه باور داری عاشق خودته یا رشته ات که پزشک ...

خدا از دهنتون بشنوه من سمت هر پسر ک برم نه نمیگه این ب دلم نشسته حتی اگ نون خشکی محل بود بازم میخاستمش ولی دوستان گفتن پزشکا همسر پزشک میگیرن 😥

خدا از دهنتون بشنوه من سمت هر پسر ک برم نه نمیگه این ب دلم نشسته حتی اگ نون خشکی محل بود بازم میخاست ...

نه عشق فراتر از این حرفاست که بشه محدود کرد امیدوارم به آرزوت برسی و خوشبخت بشی❤️