2777
2789
عنوان

وزی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکنم بشه پروتویین انجام داد برید سوال کنید

عوارض نداره؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
عوارض نداره؟؟

نگاه کن اگر کراتین یا پروتویین کردی باید شامپو بدون سولفات استفاده کنی .شامپو بدون سولفات قدرت پاک کنندگی خوبی نداره و چون چربی کف سر تجمع میکنه به مرور باعث ریزش مو میشه اگر پروتویین کردی یا کراتین هر دو هفته یک بار کف سرتو با شامپو روزانه ماساژ بده بزار ۵ مین بمونه بعد بشور فقط کف سرت و 

سلام گلم بله منم موهام فرفری معمولاً وقتی که خیسه قشنگه ولی امان از اینکه وقتی خشک بشه میشه مصیبت من یک ماه  از شامپو و ماسک مو مائویی Maui استفاده می کنم خیلی راضیم  اونقدر قشنگ شده که باورت نمیشه من دوستم از فروشگاه سایرین گالری خرید میکنه اونجا دیده بود که منم سفارش دادم الان یه ماه دارم استفاده می کنم این آدرس اینستاگرام ش با پست برات میفرست sirenghallery.ir