2777
2789
عنوان

وزی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
مثلا مو ها نمی ریزه؟ چون من موهام خوبه پرن بعد حیفه به نظرم اگه بریزه😁😅

اگه جای خوب بری نمیریزه😁

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه دیگه ای نداره؟

نمیدونم عزیزم ولی به قول دوستان روغن ارگان زیاد تعریفشو شنیدم ولی من موهام وز نیس وگرنه میگفتم ک چیا خوبه

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
روغن نارگیل اصل

خوبه شما جواب گرفتین؟؟

مو های شما هم حالت پف بود یا همون وز؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من نانو کراتین کردم وز نبودن حالت داشتن

جز کراتین راهی طبیعی که جواب بده سراغ ندارین؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

موی فر رو که شانه نمیزنن و برس نمیکشن

شما تو همون حمام بشور و نرم کننده بزن و شانه کن

اومدی بیرون آبش رو بگیر، شیرمو بزن و بذار خشک شه 

فر و خوشگل میشه 

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
خوبه شما جواب گرفتین؟؟ مو های شما هم حالت پف بود یا همون وز؟

اره 

کارای دیگه هم بکن

نرم کننده لطیفه بزن تو حموم

اصلا تو حموم و با موی خیس موهاتو شونه نکن

از حموم میای موهاتو بباف یا گوحه ای ببند وزیش گرفته میشه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
موهاتو پروتویبن کن ارزونتره کراتین ه من پروتویین کردم وزیش رفت

پروتئین چطوریه؟مثلا مثل کراتین آرایشگاه ها انجام میدن؟یا یه محصول هست؟

برای همه سنی هست؟

عوارض نداره؟

پروتئین چطوریه؟مثلا مثل کراتین آرایشگاه ها انجام میدن؟یا یه محصول هست؟ برای همه سنی هست؟ عوارض ندا ...

اره برو سالن بگو میخوام پروتویین تراپی کنم موهام و .مثل کراتین ه اتوکشی هم داره اما اتوکشیش کمتره تو سالن که انجام میدن .و دوامش هم ۳ تا ۵ ماه هست

اره برو سالن بگو میخوام پروتویین تراپی کنم موهام و .مثل کراتین ه اتوکشی هم داره اما اتوکشیش کمتره تو ...

برا همه سنی انجام میدن؟آخه گفتم که من سنم کمه کراتین و اینا فکر نکنم بتونم

قیمتش چقدر میشه

بستگی به سالن داره مو تا پایین  کمر ۶۰۰ تومن فکنم میگیرن برید بپرسید ولی خوب سالن پایین شهر و بالاشهر قیمتامتفاوته مثلا مویی که تا پایین کمر فیمت کراتینش۱۲۰۰ ه قیمت پروتویین ۶۰۰ میشه