2777
2789
عنوان

وزی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
من میخوام کراتین کنم 

شما هم موهادون وز؟یعنی پف میشه؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
روغن آرگان

چطوری باید بزنم؟قبل از حموم یا بعدش؟

شما جواب گرفتین؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم موهادون وز؟یعنی پف میشه؟

اره دقیقا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ب نظرم روغن زیتون خوبه بزنی قبل حموم..صاف میکنه یه خورده 

💖🙏

بعد از حموم ولی موهات آبش گرفته شده و کمی خیسه . چند قطره بریز کف دستت به موهات ماساژ بده 

مرسی عزیزم💖

کراتین

کراتین برای از چه سنی میزنن؟؟

راه دیگه ای نیست برا کسایی که سن و سال کم تری دارن؟

کراتین برای از چه سنی میزنن؟؟ راه دیگه ای نیست برا کسایی که سن و سال کم تری دارن؟

سن نداره

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
بعدش درحد یکی دو قطره کف دستتون بزنید و ساقه موهای نمدار رو ماساژ بدید و حتما دقت کنید که اصل باشه ...

💖مرسی

کراتین برای از چه سنی میزنن؟؟ راه دیگه ای نیست برا کسایی که سن و سال کم تری دارن؟

18ب بالا سن 16 اینام میزنن نه راه دیگه نداره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سن نداره

مثلا مو ها نمی ریزه؟

چون من موهام خوبه پرن بعد حیفه به نظرم اگه بریزه😁😅

ضررش زیاد نیست؟

چرا عزیزم ضرر داره سن پایینو اجازه کراتین میدن ولی خب سرت خیلی میسوزه اولش بعد ریزش مو میاری

ولی خب دیگه موهات وز نیس

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
چرا عزیزم ضرر داره سن پایینو اجازه کراتین میدن ولی خب سرت خیلی میسوزه اولش بعد ریزش مو میاری ولی خب ...

راه دیگه ای نداره؟