2777
2789
عنوان

اولین بارداری

123 بازدید | 16 پست

خانوما من تو هفته پنچ م... گاهی احساس انقباض شکمی میکنم. و قتی هم خودمو تمیز میکنم گاهی لکه قهوه ای میبینم.

کسی هست مثل من بوده باشه تو این دوران 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز‌م لکه بینی رو حتما با دکتر در میون بزار 

شنبه وقت دکتر دارم عزیزم 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼 
سلام  فقط یکبار لکه دیدی یا ادامه داشته به نظرم باید شیاف مصرف کنی اگه ادامه داره برو دکتر حتما

بدون تجویز مصرف کنم؟ شنبه وقت دکتر دارم 

انشالله به سلامتی طی کنی عزیزم

مرسی عزیزم. ولی چه قدر همه چی با استرس و دلهره ست

مرسی عزیزم. ولی چه قدر همه چی با استرس و دلهره ست

بلا عزیزم دوران بارداری همراه با شیرینی هاش کلی استرس و دلهره داره که متاسفانه هر روز بیشتر میشه... انشاالله نینیتو سلامت بغل بگیری عزیزم

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
لکه بینیت ادامه داره؟ سونوگرافی دادی؟

نه امروز فقط. یکی هم سه شنبه بود. اونم خیلی کم. 

ترسیدم سونو دادم گف هفته 5 هستی 

ساک حاملگی تشکیل شده 

بلا عزیزم دوران بارداری همراه با شیرینی هاش کلی استرس و دلهره داره که متاسفانه هر روز بیشتر میشه... ...

مرسی عزیزم 😍. دعا کن واسم. بارداری اول م ه... خیلی نگران م اتفاقی نیفته خدای نکرده 

مرسی عزیزم 😍. دعا کن واسم. بارداری اول م ه... خیلی نگران م اتفاقی نیفته خدای نکرده 

حتما عزیزم‌. درکت میکنم منم مثل شما بودم

نگران نباش انشالله که اتفاقای خوب میفته...

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
حتما عزیزم‌. درکت میکنم منم مثل شما بودم نگران نباش انشالله که اتفاقای خوب میفته...

انشالله 💖💖💖