2777
2789
عنوان

اونایی که نقاشی بلدند بیان کمک...

174 بازدید | 10 پست
من به نقاشی علا قه دارم کمی هم طراحی بلدم .دارم کلاس میرم البته فقط یه جلسه رفتم.از اونایی که نقاشن میخوام خواهش کنم که اگه پیشنهادی برای تازه کارا دارن کمک کنن.از کجا شروع کنم دلم رنگ وروغن میخاد .استعدادش ارثیه ....اگه کتابی چیزی سراغ دارین لطفا بگین...ممنون
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
سلام
اگه نقاشی رو به صورت حرفه ای میخواید یاد بگیرید فعلا سراغ رنگ روغن نرید. حسابی طراحی رو یاد بگیرید که اصل قضیه است بعد هم شروع کنید به تکنیک یاد گرفتن. مثل مداد رنگی، آب رنگ، پاستل، گواش
راستش از نظر هنری رنگ روغن توی درجه پایینی قرار داره مگه اینکه کپی نباشه و شما ایده ات رو با اون اجرا کنی.

هیچ وقت با کتاب کار نکردم برا همینم توصیه ای ندارم.
لباسهای هنری ما: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=864764&PageNumber=1
ممنون بانو جان .ضعفم اینه که عجولم وکاری که خیلی طول بکشه دنبالش نمیرم .میخوام زود بهش برسم...من فقط رنگ وروغن دوست دارم
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بانوی اسفندی موافقم
بهتره از طراحی شروع کنه از هرچی مقابلت هست بشین طراحی کن باید دستت اول به کشیدن خطوط عادت کنه بعد سایه زدن بعد یواش یواش بری مداد رنگی و بعد اب رنگو گواش و رنگو روغن
دخترم آندیا روز دوشنبه 19 اسفند ساعت 11 صبح به دنیا اومد.بی نهایت دوسش دارم.خدا جونم شکرت
من نقاشی رو دوست داشتم برای همین یه سره رفتم سراغ رنگ وروغن تابلوهایی رو کشیدم که کسی باور نمیکرد کار منه
تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊