2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

101 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دخترم ۵۰روزشه تقریبا ی ماهه همیشه بالا میاره احتمال زیاد رفلاکسه تو این کرونا میترسم ببرمش بیمارستان...اوایل شیرخودمو میدادم ولی سیرش نمیکرد و مدام گریه میکرد الان شیرخشک میدم شیرخودمو دیگه نمیخوره اول نان میدادم بالا میاورد اپتامیل۱ میدم چندوقته بازم بالا میاره بنظرتون چیکارکنم خدایی نکرده عفونت ک باعث ریفلاکس نمیشه؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین حتی نحوه ی درست مردن شیر خشک هم تو رفلاکسبچه مهمه 

مقدار مصرف هم مهمه 

ممکنه زیاد میدی بالا میاره 

چون بچه دوس داره مک بزنه 

فک میکنی گشنه اش شده هی میدی بخوره 

بیش از ظرفیت معده اش 

اینستا داری پیج دکتر مینا صافی فالو کن 

و حتماااااا دکتر ببر 

حتماااااااااااااا 

منم شییر خودمو میدادم بالا میاورد نان دادم بازم بالا میاورد دکتر براش ببلاک ای ار نوشت الان خوب شده خداروشکر

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

باید کنار بیای بچه منم این مشکل داشت و شدید هم بود اما تا وقتی وزن میگیرن نیاز به دارو نیست

من هرکاری امتحان کردم اما تا وقتی غذا خور نشن همینه غذا کمکی رو از چهار ماه شروع کن

Silenc says a lot more than you think 🤍
ببین حتی نحوه ی درست مردن شیر خشک هم تو رفلاکسبچه مهمه  مقدار مصرف هم مهمه  ممکنه زیاد م ...

الان کمتر میدم شیر کمتر بالا میاره از دیشب ببلاکar میدم گفتن۱۵بهش بدم...قبلا غلظت شیرخشکش زیاد بود درست میمردم الان تعداد پیمانه هاشو کم کردم رقیق تر درست میکنم اینم تاثیر داشته کمتر بالا میاره 

باید کنار بیای بچه منم این مشکل داشت و شدید هم بود اما تا وقتی وزن میگیرن نیاز به دارو نیست من هرکا ...

الان کمتر شده ولی قطع نشده...خداروشکر وزنش خوبه زمان تولد ۲۹۰۰ بود الان ۵۳ روزشه ۴۳۰۰ شده

الان کمتر شده ولی قطع نشده...خداروشکر وزنش خوبه زمان تولد ۲۹۰۰ بود الان ۵۳ روزشه ۴۳۰۰ شده

خوبه نگران نباش چون خودم خیلی نگران بودم بهت بگم همه اینا طبیعیه و یک دوره ایی داره 

و البته صبوری پدر مادر رو میطلبه بچه خای رفلاکسی خواب ارومی هم ندارن پسر من که اینطور بود

Silenc says a lot more than you think 🤍