2777
2789
عنوان

همه بیاید لطفا

86 بازدید | 19 پست

خانوما اگ شوهرتون مشکل زود....داشته باشه بعد ب این‌ پیجایی ک‌ درمان میکنن از تو اینستا پیام بده و ب شما نگه و شما یهویی برید تو‌گوشیش ببینید واکنشتون چیه؟ناراحت میشید ک ب شما نگفته؟ب روش میارید؟فک میکنم این موضوعیه ک باید خانوم هم در جریان باشه نظر شما‌چیه

برام مهمه ک بگید لطفا 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید خجالت می کشه به شما بگه یا مثلاً جلو شما وانمود می کنه که اصلا مشکل از اون نیست ولی یواشکی دنبال درمانه 

اما اصلا پیج های اینستا برای اینکار خوب نیستن حالا که متوجه کارش شدی به روش بیار و برای رفتن به دکتر همراهیش کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

شوهرم هم استفاده کرده وقتی سفارش داد بعدش بمن گف

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خب شاید خجالت می کشه به شما بگه یا مثلاً جلو شما وانمود می کنه که اصلا مشکل از اون نیست ولی یواشکی د ...

من همیشه تو هر کاری همراهیش میکنم ولی خودش همیشه پنهان کاره منم ب شدت رو این موضوع حساسم الان ک دیدم پیاماشو ی جوری استرس گرفتم و عصبی شدم ک‌حالم بده

ب شما نگفته باشه چی؟

من حساس نیسم در کل

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

عزیزم این مسئله باعث میشه اعتماد بنفسش بیاد پایین  و حس بد نسبت به خودش داره شاید به روی خودش نیاره ولی اذیت میشه چیزی بهش نگو هرچند این پیج ها و محصولاتشان اثری نداره اما اون دنبال بالا بردن اعتماد به نفسش هست.چیزی به روش نیار 

انسانیت......

عزیزم این مسئله باعث میشه اعتماد بنفسش بیاد پایین  و حس بد نسبت به خودش داره شاید به روی خودش ن ...

اخه من خیلی حساسم ب خودشم گفتم ک حساسم الان ک دیدم پیاماش رو بخدا پاهام بی حس شدن

اخه من خیلی حساسم ب خودشم گفتم ک حساسم الان ک دیدم پیاماش رو بخدا پاهام بی حس شدن

الان چرا این همه استرس داری قرار نیست برای هر کاری از شما اجازه بگیره عزیزم شما همسرش هستی نه مادرش.با حساسیت الکی اعتماد به نفسش رو می گیری 

انسانیت......

عزیزم میشه بگی داروش چیه ؟همسر منم گاهی وقتا همچین مشکلی داره

نمیدونم واقعا

نمیشه ب این پیجا اعتماد کرد نمیدونم شوهر من چرا داره اینکارو میکنه معلوم نیست این داروها چین 

الان چرا این همه استرس داری قرار نیست برای هر کاری از شما اجازه بگیره عزیزم شما همسرش هستی نه مادرش. ...

اخه عزیزم من همه چیو بهش میگم 

قبل با هم حرف زدیم ک چیز پنهانی بینمون نباشه

من شکاک و خیلی حساسم بهش گفتم ک کاری نکن از این بدتر بشم من الان اینو فهمیدم حس میکنم خیلی چیزای دیگ هم پنهانی انجام میده

نمیدونم واقعا نمیشه ب این پیجا اعتماد کرد نمیدونم شوهر من چرا داره اینکارو میکنه معلوم نیست این دار ...

مرسی که پاسخ دادی راستش منم به این پیجا اعتمادی ندارم

شمام بهتره با آرامش با همسرت صحبت کنی بهش بگو بیا باهم بریم دکتر این پولی که به این پیج میخوای بدی بدیم به دکتر