2777
2789
عنوان

کمکم کنید حالم خیلی بده😢😭😭

323 بازدید | 24 پست

بچه ها من دهم تجربی ام

میگن میخواد شرط معدل ۶۰ درصدی بشه

اگه معدلم خوب نشه چی

از استرس دارم میمیرم😭😢

ناشنوا باش وقتی که به آرزوهای قشنگت میگن محال😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
هیچی میری یه رشته ی دیگه، مهندسی،معلمی،ارشیتکتی چیزی میشی همه م بت میگن سلام مهندس

من اصلا نمیخوام کنکور تجربی بدم

میخوام بشم معلم زبان

ولی خوب شرط معدله چیکار کنم حالا😢

تا وقتی بخوای کنکور بدی هزار تا حرف راجب کنکور و چیزای مرتبط به قبولی میزنن که یه سریش عملی میشه یه سری نه. برا هر کدوم بخوای استرس بگیری که دیگه توانی برات نمی‌مونه.

فقط به خودت اعتماد داشته باش چرا نتونی درس بخونی و نمره خوب بیاری؟تو میتونی هرکاری که دلت میخواد رو به بهترین نحو انجام بدی 

دهم رو ول کن دهم که چیزی نیست به فکر آیندت باش به این فکر کن وقتی به هدفت رسیدی استرس الانت چقدر برات خنده داره 

میخوای دکتر بشی؟اگه اره دکتر چی؟

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
2805
تا وقتی بخوای کنکور بدی هزار تا حرف راجب کنکور و چیزای مرتبط به قبولی میزنن که یه سریش عملی میشه یه ...

بخدا آره دارم دیوونه میشم

فقط به خودت اعتماد داشته باش چرا نتونی درس بخونی و نمره خوب بیاری؟تو میتونی هرکاری که دلت میخواد رو ...

نه من دوس دارم زبان خارجی بخونم

2801